-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Pridružujem se čestitkama, srećno u daljoj proceduri!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Jelica
(Poruka 15516)
Pozdrav svima!
Pokusavam 4 ili 5 godina do dobijem zelenu kartu i eto danas napokon stigla je koverta! Zelim i vama da se usrecite!
|
Bravo jelice!!!!!Joj ja sretan ko da sam je ja dobio!!!
Reci a gdje je stigla kovera?Srbija,Bosna?Hrvatska?
|
Stigla je u Ameriku, u Severnu Karolinu.
|
Lijep pozdrav svim clanovima.
Odusevljena sam informacijama koje pruzate na forumu. Meni je ovo uclanjenje od izuzetne koristi jer sam raspolagala s vrlo malo informacija do sad. Prijavila sam se za DV2011 preko USAFIS organizacije i nadam se da ce cemo dobiti kuvertu. :) Ovo mi je prva prijava.
Sretno svima, a Jelici cestitke. :D
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Marjana
(Poruka 15576)
Lijep pozdrav svim clanovima.
Odusevljena sam informacijama koje pruzate na forumu. Meni je ovo uclanjenje od izuzetne koristi jer sam raspolagala s vrlo malo informacija do sad. Prijavila sam se za DV2011 preko USAFIS organizacije i nadam se da ce cemo dobiti kuvertu. :) Ovo mi je prva prijava.
Sretno svima, a Jelici cestitke. :D
|
Pozdrav i tebi i dobro nam došla!
|
Citat:
(Poruka 15576)
Prijavila sam se za DV2011 preko USAFIS organizacije i nadam se da ce cemo dobiti kuvertu. :) Ovo mi je prva prijava.
|
Moja prijava je bila za DV2010 isto preko USAFIS-a i takodje je bila prva i jedina prijava tako da ti zelim srecu da te izvuku kao i mene - iz prvog puta :)
|
Upravo sam pricala sa sestrom koja zivi u USA. Preko nekih prijatelja ima informacije da je jedna koverta stigla u Beograd (rodjak njenog prijatelja), i jedna u Bosnu (sestri kolegice s posla). Evo,samo da znate da je krenulo punom parom. Oba slucaja su se dogodila u proslom tjednu. Postajem nervozna, a vi???
|
Pogledam prekjuce u sanduce kad ono velika bela koverta. Reko necu da se nadam, verovatno nije to to. Otvaram, kada unutra Long Beach, CA travel guide. Jbg, still waiting...
|
Citat:
(Poruka 15592)
Postajem nervozna, a vi???
|
Ne. Ali se i dalje nadam pored svih obaveza, tako ponekad, kada se setim da sam se prijavio na Lutriju (jednom dnevno :D)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nemili
(Poruka 15593)
Pogledam prekjuce u sanduce kad ono velika bela koverta. Reko necu da se nadam, verovatno nije to to. Otvaram, kada unutra Long Beach, CA travel guide. Jbg, still waiting...
|
Koverta je zuta ove godine, ne bela. Tako da nemoj da se strecas na nista osim zuto. :) Evo, ja sam dobila zutu kovertu na Djurdjevdan, a danas poslala formulare KCC pa ce da mi jave kad je intervju i ostale kerefeke.
|
Citat:
(Poruka 15609)
Koverta je zuta ove godine, ne bela. Tako da nemoj da se strecas na nista osim zuto. :) Evo, ja sam dobila zutu kovertu na Djurdjevdan, a danas poslala formulare KCC pa ce da mi jave kad je intervju i ostale kerefeke.
|
Jelice ostavio sam ti poruku na profilu posto nemaj omoguceno slanje privatnih poruka.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nemili
(Poruka 15610)
Jelice ostavio sam ti poruku na profilu posto nemaj omoguceno slanje privatnih poruka.
|
"Nemili", Molim te, napisi svoja pitanja tu na ovom blogu da i ostali mogu da procitaju, pa da ne moram da ponavljam iste odgovore. Rado cu odgovoriti ako znam. A ako su tvoja pitanja takva da nisu za svacije oci, onda ti ne bih odgovorila ni preko skype-a. Hvala.
|
Jelice,
A zbog cega nisi isla na promenu statusa kada si vec u USA? Ili si svakako planirala nazad na odmor pa ti je svejedno?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sima
(Poruka 15628)
Jelice,
A zbog cega nisi isla na promenu statusa kada si vec u USA? Ili si svakako planirala nazad na odmor pa ti je svejedno?
|
Ne, ne mislim da idem za Beograd zbog skupe karte, a nemam sad ni vremena. U formular sam upisala da hocu da menjam status tu u USA. Samo prvo mi nije bilo jasno da to mogu.
|
Citat:
(Poruka 15626)
"Nemili", Molim te, napisi svoja pitanja tu na ovom blogu da i ostali mogu da procitaju, pa da ne moram da ponavljam iste odgovore. Rado cu odgovoriti ako znam. A ako su tvoja pitanja takva da nisu za svacije oci, onda ti ne bih odgovorila ni preko skype-a. Hvala.
|
Pitanja nemaju veze sa forumom niti temom, zato nisam hteo da idem u offtopic i po tome nisu za svacije oci (naravno da nisu nepristojna). Ali ok, nema veze...
|
jelenche |
17.05.2010 18:34 |
jelice,
svaka cast, ti si otvorila sezonu...
odakle si, u koji grad ti je stigla zuta koverta?
ja se nadam da ces preneti zarazu i na mene,
jer sam ja na spisku tik uz tebe....
:wee:
sta je ljudi, gde su ostali??
|
ISTRIJANKA |
17.05.2010 22:21 |
Svaka cast na komentaru.........big kiss........
|
ISTRIJANKA |
17.05.2010 22:23 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik srdjevic
(Poruka 15088)
Svi smo mi naši. :;D:
|
Svaka cast na komentaru.........:bravo:
|
Prvo javljanje
Cao svima, prvi put se javljam, prijavila sam se a i decka sam prijavila pa ko bude imao vise srece...:skviz: , zelja nam je sa odemo uSAD u nadi da cemo imati bolji zivot nego ovde. :grin:. imam neki cudan osecaj da cemo dobiti green card ali sta dalje, da li neko od vas zna koliko je finansija otprilike potrebno za neki pocetak tamo, tj od dobijanja papira, da li se nesto placa u ambasadi i sl...
u SAD nemamo nikoga i znam da ce pocetak biti tezak :smrc:.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nataly
(Poruka 16315)
Cao svima, prvi put se javljam, prijavila sam se a i decka sam prijavila pa ko bude imao vise srece...:skviz: , zelja nam je sa odemo uSAD u nadi da cemo imati bolji zivot nego ovde. :grin:. imam neki cudan osecaj da cemo dobiti green card ali sta dalje, da li neko od vas zna koliko je finansija otprilike potrebno za neki pocetak tamo, tj od dobijanja papira, da li se nesto placa u ambasadi i sl...
u SAD nemamo nikoga i znam da ce pocetak biti tezak :smrc:.
|
Pa znas sta, ja sam visila na ovom forumu danima citajuci korisne postove, prije nego sto sam postavila prvo pitanje.
I na sva ta pitanja sto si postavila vec imas odgovore na forumu.
Unbelievable...
|
Positive Vibe |
01.06.2010 21:54 |
@nataly
Dobrodosla i srecno na lutriji!
Zelja za odlaskom u USA i nada da cemo tamo imati bolji zivot, prisutne su u svim clanovima foruma. Verovatno i taj cudan osecaj...
Sve sto te zanima vezano za papirologiju, novcane iznose, probleme tokom procesa i sl. vec postoji na samom forumu detaljno objasnjeno. Malo istrazi forum i imaces jasniju sliku. :)
|
Jos jedan dan prosao bez koverte:-_-;::-_-;::-_-;::-_-;::-_-;:
|
Da se prijavim i ovdje. Žena i ja (ona izvučena) dobili prvu kovertu i danas je poslali nazad. Nadamo se da ćemo dobiti i drugu. :naughty:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lavex
(Poruka 16370)
Da se prijavim i ovdje. Žena i ja (ona izvučena) dobili prvu kovertu i danas je poslali nazad. Nadamo se da ćemo dobiti i drugu. :naughty:
|
:bravo:,iz kog puta ste izvuceni,koji ste CN? Puno srece zelimo:;D:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik cile
(Poruka 16376)
:bravo:,iz kog puta ste izvuceni,koji ste CN? Puno srece zelimo:;D:
|
Izvučeni iz prvog puta, a CN je 27xxx. Po tvom mišljenju kakve su nam šanse sa ovim brojem?
|
Citat:
(Poruka 16370)
|
nek je sa srecom, svaka cast, samo napred.
|
Hvala svima na lijepim željama!
|
Citat:
(Poruka 16378)
Izvučeni iz prvog puta, a CN je 27xxx. Po tvom mišljenju kakve su nam šanse sa ovim brojem?
|
Ja na to gledam ovako-svaki broj je ok!
I mi smo se prijavili prvi put,ali za 2011,pa se nadamo.To je lutrija,mozda budemo srecne ruke.A sto se Vaseg broja tice,mislim da nema tu neke mudrolije,prati ovogodisnji bilten!Bar je meni nekako logicno,da nemas sta da brines!:;D:
|
Ostavite nadu vi koji ulazite u mjesec juni :). It's over.
|
U koverti koja se vraca ne treba nista vise da se posalje osim popunjenih formulara DS230 i DSP122, dve slike i onog papira sa kodom koji se dobija u prvoj koverti?
|
celestine |
05.06.2010 11:59 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik aco
(Poruka 16414)
U koverti koja se vraca ne treba nista vise da se posalje osim popunjenih formulara DS230 i DSP122, dve slike i onog papira sa kodom koji se dobija u prvoj koverti?
|
Tako je. Za nosioca i sve clanove porodice.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik almo
(Poruka 16411)
Ostavite nadu vi koji ulazite u mjesec juni :). It's over.
|
Pa,nemoj tako........ni nada ne voli kad je neko ostavi:no:
Nama je sa njom nekako bas lepo:1072:
|
ISTRIJANKA |
07.06.2010 20:15 |
Dragi moji jako sam tuzna danas su mi javili da nisam izabrana za DV2011 tako mi je tesko.....Poslala sam upit na mail KCCDV@state.gov i nakon 5 dana a to je danas sam dobila odgovor mailom: Our sistem indicates that you were not selected for further processing in the DV Lottery2011.......Tako mi je tesko jako.................Eto samo sam htjela da znate.................
|
dragance |
07.06.2010 20:34 |
Šta, poslala si svoj broj i oni ti rekli da nisi dobitnik? Ako je tako daj više podataka o tome nisam znao da ladno odgovore.Inače super ako je tako, da ne gajiš ladne nade bezveze.Ne treba da očajavaš, ja sam lepo rekao ljudi igraju i po 11 godina pa ništa a ovde većina se ražočarava posle prve godine.Meni je drago što sam uspeo da izguram sve ovo bez nekog razočarenja jer jednstavno previše velike šanse su bile da ne budem izvučen i čemu bi mi služila lažna očekivanja nego samo da budem tužan na kraju.Prijavljujem se opet u oktobru pa ako bude bude, ako ne ništa, neću se razočarati u bilo kom slučaju :)
|
jedino ako je slala broj koji dobijes kad se prijavis, posto CN nema cim nije izabrana...
|
Oni mogu prije 1.jula da provjere status onog ko učestvuje u lutriji pa su na tu foru i odgovorili. Vjerovatno ljudi navaljuju sa svih strana sa istim pitanjem, kad vide da neko drugi dobija a njima nema koverte!
Ja do subete ostavljam još prostora za kovertu, a nakon subote se predajem i ne očekujem više kovertu i okrenuću se drugim razmišljanjima.
Možda će biti još dobitnika u junu ali to će biti novi forumaši a ne mi koji ovde čekamo.
Pozdrav!
|
dragance |
07.06.2010 21:00 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik thrice
(Poruka 16452)
jedino ako je slala broj koji dobijes kad se prijavis, posto CN nema cim nije izabrana...
|
Pa taj broj kad se prijaviš se zove Confirmation Number.Inače i ja sam ga poslao malo pre u mailu formalnosti radi da se ne čeka Jul.
|
celestine |
07.06.2010 21:03 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik thrice
(Poruka 16452)
|
Moze jedno pitanje? Zasto pise ostaje i dalje pitanje da li cu otici...
|
ISTRIJANKA |
07.06.2010 21:27 |
Da pitali su me moj broj tj. Case number i ime i prezime te datum rodenja i drzava iz koje dolazim. I rekli mi da nisam odabrana. Danas sam tako tuzna ali ne dam se prijavljivati cu se ja svake godine pa sta bude ne dam da me obeshrabri........Dozvolite mi samo danas da tugujem.....:tot::udri:
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dragance
(Poruka 16451)
Šta, poslala si svoj broj i oni ti rekli da nisi dobitnik?
Ako je tako daj više podataka o tome nisam znao da ladno odgovore.Inače super ako je tako, da ne gajiš ladne nade bezveze.Ne treba da očajavaš, ja sam lepo rekao ljudi igraju i po 11 godina pa ništa a ovde većina se ražočarava posle prve godine.Meni je drago što sam uspeo da izguram sve ovo bez nekog razočarenja jer jednstavno previše velike šanse su bile da ne budem izvučen i čemu bi mi služila lažna očekivanja nego samo da budem tužan na kraju.Prijavljujem se opet u oktobru pa ako bude bude, ako ne ništa, neću se razočarati u bilo kom slučaju :)
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ISTRIJANKA
(Poruka 16456)
Da pitali su me moj broj tj. Case number i ime i prezime te datum rodenja i drzava iz koje dolazim. I rekli mi da nisam odabrana. Danas sam tako tuzna ali ne dam se prijavljivati cu se ja svake godine pa sta bude ne dam da me obeshrabri........Dozvolite mi samo danas da tugujem.....:tot::udri:
|
ne tuguj, zivot ide dalje, pa uskoro ce oktobar i nova lutrija. . . sad im ja pisrm da i ja ne zivim u laznoj nadi:papa:.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:15. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.