ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv - 2021 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)

marko1995 03.11.2020 14:46

Citat:

Prvobitno poslao korisnik barakatsanja (Poruka 81504)
Pozdrav,

Ja sam posle tog automatskog reply dobila I jos jedan email , da su dobili moja dokumenta I da je moj case number sada na redu .
Da ce me kontaktirati iz Ambasade kada ce biti intervju ili da ih pozovem posle isteka 3-6 nedelja da proverim ukoliko mi se oni ne jave.

E sad , pitanje, da li treba da se dobije I jos jedan email kojim potvrdjuju da su dokumenta uredu ili ne ?

Pomoglo bi nam kad bi znali koji si Case Number? :rofl:
Samo opušteno, svi dobijaju iste auto-reply emailove.
Jednostavno ne treba ih ništa pitati do poslije nove godine, treba sačekati i vidjeti ko će pobjediti na izborima i hoće li se ban produžavati... :naughty:
Zakazivanja svakako nisu moguća do isteka bana.

barakatsanja 03.11.2020 14:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik GiM (Poruka 81481)
Pozdrav ljudi,

Poslali smo dokumenta sredinom Septembra meseca ali do danas nismo dobili (osim automatic replay-a) povratnu informaciju odnosno da li su dokumenta u redu ili ne.
U automatic mail-u pise da ce odgovoriti od 3-6 nedelja a ako se ne jave nakon toga da im se mi javimo.
Razumem celu situaciju,ban, uskoro ce izbori itd...ali me zanima da li neko ima ovakvo iskustvo i da li bi nas iskusniji posavetovali da sacekamo jos, ili da im posaljemo mail?

Citat:

Prvobitno poslao korisnik marko1995 (Poruka 81506)
Pomoglo bi nam kad bi znali koji si Case Number? :rofl:
Samo opušteno, svi dobijaju iste auto-reply emailove.
Jednostavno ne treba ih ništa pitati do poslije nove godine, treba sačekati i vidjeti ko će pobjediti na izborima i hoće li se ban produžavati... :naughty:
Zakazivanja svakako nisu moguća do isteka bana.

Pozdrav,

Case number 2k . :) Tako da trebalo bi da se odvija brze, ali s obzirom na ban , moramo čekati .

caliboy 08.11.2020 00:52

Opusteno ljudi. Treba sacekati jos. Ni mi nismo dobili mail da su dokumenta u redu jos, a poslali smo ih krajem septembra.

Dobio je Biden... bice bolje za sve nas posle nove godine!

Ata93 09.11.2020 18:43

Imam jedno pitanje ? Dobitnik sam Dv 2021,predao ds-260 u septembru,cekam jos mail za dokumente.Dogovoram neki posao za Dubai,tj ako bi isao dole nekih 3-4-5 mjeseci dok mi ne zakazu intervju za USA da li sad moram otkljucavati DS-260 i mjenjati u koje sam zemlje isao (jos nisam ni otisao nitiznam sigurno da li cu ici) i sta sam radio ili to sve obavljam u ambasadi na razgovoru ? Hvala unaprijed :da:

MatijaX 09.11.2020 19:56

@Ata93

Ma druže mani se Bliskog istoka. Ideš u USA najbolju zemlju na svijetu, a ti briješ o Dubaiju.

Ata93 09.11.2020 20:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MatijaX (Poruka 81604)
@Ata93

Ma druže mani se Bliskog istoka. Ideš u USA najbolju zemlju na svijetu, a ti briješ o Dubaiju.

Hahahah pa brate moj,ko je rekao da idem,ja kazem da nesto ganjam i ispitujem da ubijem ovih 3-4 mjeseca.Pitao sam ako neko zna oko toga,a to da li je Amerika najbolja vidjecemo kad odem. :da:

MatijaX 09.11.2020 20:08

@Ata93

Okay, al' ono. Imaš USA na dlanu takoreći, neki to čekaju cijeli život, mnogi ne dočekaju, a ti bi išao malo negdje drugdje.
:aa:

Pa, objektivno USA jest najbolja zemlja na svijetu. Neki nisu uspjeli, pa zato okrivljuju tu zemlji gdje su otišli, a ne sebe.

Ata93 09.11.2020 20:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MatijaX (Poruka 81606)
@Ata93

Okay, al' ono. Imaš USA na dlanu takoreći, neki to čekaju cijeli život, mnogi ne dočekaju, a ti bi išao malo negdje drugdje.
:aa:

Pa, objektivno USA jest najbolja zemlja na svijetu. Neki nisu uspjeli, pa zato okrivljuju tu zemlji gdje su otišli, a ne sebe.

Brate ne razumijes ti mene ocigledno.Ja pitam samo za ds-260 i sta trebam raditi ako odem,a logicno da cu iskoristii i zelenu kartu i otici u Ameriku,ako sve bude oke sa ambasadama,koronom i ostalom frkom.Nadam se da sad kontas. Nisam lud propustiti Ameriku zbog 3mjeseca posla u Emiratima.:rofl:

Futbalista 09.11.2020 23:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MatijaX (Poruka 81604)
@Ata93

😀🤣🤣😀🤣😀🤣😀😀🤣😀🤣 😀 najbolju na svetu🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Smanji filmove

slucajni_prolaznik 10.11.2020 00:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ata93 (Poruka 81607)
Brate ne razumijes ti mene ocigledno.Ja pitam samo za ds-260 i sta trebam raditi ako odem,a logicno da cu iskoristii i zelenu kartu i otici u Ameriku,ako sve bude oke sa ambasadama,koronom i ostalom frkom.Nadam se da sad kontas. Nisam lud propustiti Ameriku zbog 3mjeseca posla u Emiratima.:rofl:

Bas nista za sada. Ako se nesto bitnije desi, ubaci se sta se promenilo kada se sledeci put bude morao popunjavati neki dokument. Ako je tacno u vremenu popunjavanja - sve je u redu.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:05.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.