- -
Dv - 2021
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik
(Poruka 81610)
Bas nista za sada. Ako se nesto bitnije desi, ubaci se sta se promenilo kada se sledeci put bude morao popunjavati neki dokument. Ako je tacno u vremenu popunjavanja - sve je u redu.
|
E to,hvala na odgovoru... cisto da znam da ne rizikujem bilo sta.Zivjeli:pozz:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik MatijaX
(Poruka 81606)
@Ata93
Okay, al' ono. Imaš USA na dlanu takoreći, neki to čekaju cijeli život, mnogi ne dočekaju, a ti bi išao malo negdje drugdje.
:aa:
Pa, objektivno USA jest najbolja zemlja na svijetu. Neki nisu uspjeli, pa zato okrivljuju tu zemlji gdje su otišli, a ne sebe.
|
Pa objektivno, daleko je od najbolje zemlje na svetu po mnogim pitanjima. To sta je nekom najbolje je subjektivno, tako da stav da je najbolja nikako ne moze biti objektivan.
Da bi tako nesto moglo da se trvdi morali bismo da zivimo u svim zemljama na svetu pa tek nakon toga da izvucemo objektivan zakljucak. Cak ni tad ne bismo mogli da tvrdimo da je objektivan stav, jer se postavlja pitanje koji su parametri koji odredjuju sta je najbolje, a po tom pitanju se ljudi razlikuju.
Mogli bismo u beskonacnost da navodimo zasto nije ili jeste, koje su mane i prednosti, ali ne mozemo ocekivati da su svima kriterijumi isti.
Kome se na bilo koji nacin pruzi prilika da dodje, svakako treba da je iskoristi i na konto sopstvenog iskustva donese zakljucak da li jeste ili nije najbolja.
Btw, to nema veze sa tim da li neko uspeo ili ne. Znam mnoge uspesne ljude koji Ameriku zele da napuste :da:
|
Zdravo, imam pitanje u vezi slanja dokumenta KCC-u, nije mi jasno koja dokumenta treba da se posalju iz dela "Police certificates". Hvala unapred.
|
Koji vam je CN,da li ste dobili mail da posaljete dokumente ili se onako informisete ? A koliko znam to u policiji vadite (podtvrda jeste li ili niste kaznjavani za neko djelo ).
|
CN 18xxx, stigao mi je mail da posaljem dokumenta, za ostalo znam sta treba, samo me buni ovaj deo kod "Polices certificate". A ovo"country of nationality", da li je to drzavljanstvo i da li i to treba da se salje?
|
Da li je dovoljna potvrda iz SUP-a da niste osudjivani ili mora da se vadi i iz suda?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Spmi
(Poruka 81783)
CN 18xxx, stigao mi je mail da posaljem dokumenta, za ostalo znam sta treba, samo me buni ovaj deo kod "Polices certificate". A ovo"country of nationality", da li je to drzavljanstvo i da li i to treba da se salje?
|
Ja sam 15XXX jos mi nije stiglo,kad ste poslali ds-260 ? Izvinjavam se sto smaram,al cisto sa imam sve dokumente spremne na vrijeme.:;D:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ata93
(Poruka 81795)
Ja sam 15XXX jos mi nije stiglo,kad ste poslali ds-260 ? Izvinjavam se sto smaram,al cisto sa imam sve dokumente spremne na vrijeme.:;D:
|
Ds-260 sam poslao prosle nedelje, i sutradan mi je stigao mail da saljem dokumenta.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Spmi
(Poruka 81797)
Ds-260 sam poslao prosle nedelje, i sutradan mi je stigao mail da saljem dokumenta.
|
Nisam još cuo za takav slucaj,svaka cast ako je tako :pozz:
|
Mi smo broj 8XXX poslali ds-260 polovinom Jula, trazili nam dokumenta pocetkom septembra, dokumenta poslali 20tog Septembra i nikakav odgovor do sad nismo dobili sto me sad vec brine.... :blink:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:02. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.