-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
HITNO! Nije se pojavio konfirmacioni broj?
Uredno sam popunio prijavu pre 180 minuta i posle konacnog 'continue', nije mi se pojavio broj, a ne smem ponovo 'back' jer cu ponistiti prijavu. Sta sada ???
|
Nema veze, od ove godine su uveli da ne moras da pamtis konfirmacioni broj. Ako si zaboravio ili izgubio, lako ces ga povratiti kada bude provera u maju mesecu. Jednostavno odes na "Forgot Confirmation Number", ukucas svoje licne podatke i izbacice ti tvoj broj sa kojim ces proveriti da li si izvucen ili ne.
Nista strasno ;)
Uostalom, proveri i sam ovde: https://www.dvlottery.state.gov/ESC
|
Hvala mnogo, vec mi rogovi porasli od cekanja, hvala jos jednom :bravo:
|
A reci mi ipak, kako da znam da je prijava 'otisla' ako nisam dobio broj posle poslednjeg 'continue?' I dalje mi stoji popunjena strana ali na dnu vise nema continue. Da li sam je poslao ili ne? Izvini na smaranju.
|
Proveri celu prijavu ponovo, mozda ti nije prikazao CN zato sto nesto od informacija nisi upisao.
Moras pazljivo da pogledas da ti ne stoji negde neko upozorenje.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
(Poruka 41250)
Proveri celu prijavu ponovo, mozda ti nije prikazao CN zato sto nesto od informacija nisi upisao.
Moras pazljivo da pogledas da ti ne stoji negde neko upozorenje.
|
Sve je provereno, smem li da izadjem sa stranice jer cekam vec vise od 3 sata? Ili da kasnije posaljem ponovo jer nisam dobio konacnu potvrdu? Nigde nisam pogresio, to je sigurno.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik MilanM
(Poruka 41246)
Uredno sam popunio prijavu pre 180 minuta i posle konacnog 'continue', nije mi se pojavio broj, a ne smem ponovo 'back' jer cu ponistiti prijavu. Sta sada ???
|
Zar posle tog continue ne ide review your application i submit na kraju?
|
minimaxus |
09.10.2013 18:17 |
Citat:
(Poruka 41251)
Sve je provereno, smem li da izadjem sa stranice jer cekam vec vise od 3 sata? Ili da kasnije posaljem ponovo jer nisam dobio konacnu potvrdu? Nigde nisam pogresio, to je sigurno.
|
Cini mi se da u uputstvu pise da prijava nije vazeca sve dok ne dobijes confirmation number. Dakle mozes da se igras i prekidas sve dok ne dobijes vec pomenuti broj.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik minimaxus
(Poruka 41253)
Cini mi se da u uputstvu pise da prijava nije vazeca sve dok ne dobijes confirmation number. Dakle mozes da se igras i prekidas sve dok ne dobijes vec pomenuti broj.
|
Da, upravo sam to i uradio; ponovio ceo postupak i dobio confirmation number odmah. Hvala svima na korisnim komentarima .
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
(Poruka 41247)
Nema veze, od ove godine su uveli da ne moras da pamtis konfirmacioni broj. Ako si zaboravio ili izgubio, lako ces ga povratiti kada bude provera u maju mesecu. Jednostavno odes na "Forgot Confirmation Number", ukucas svoje licne podatke i izbacice ti tvoj broj sa kojim ces proveriti da li si izvucen ili ne.
Nista strasno ;)
|
Ja nisam nigde procitao da je to uvedeno za sigurno od ove godine za neke naredne godine?!
Jeste tako bilo ove godine, ali se ta praksa moze promeniti zbog "zastite" podataka, necije samovolje i bla bla nekih razloga. Nisam video da to neko zvanicno garantuje kao uvedenu stavku. Svakako da zelim da to bude tako zbog svih igraca, ali previse hladnokrvno coveku obecavas tako bitnu stvar. Sa ovom lutrijom nikad nista nisi siguran.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik aspirin
(Poruka 41282)
Ja nisam nigde procitao da je to uvedeno za sigurno od ove godine za neke naredne godine?!
Jeste tako bilo ove godine, ali se ta praksa moze promeniti zbog "zastite" podataka, necije samovolje i bla bla nekih razloga. Nisam video da to neko zvanicno garantuje kao uvedenu stavku. Svakako da zelim da to bude tako zbog svih igraca, ali previse hladnokrvno coveku obecavas tako bitnu stvar. Sa ovom lutrijom nikad nista nisi siguran.
|
Stoji taj link kad odes na proveru rezultata, treba da se unese name, DOB i email. To je za 2014-tu, da li ce biti i za 2015-tu nisam sigurna jer u instrukcijama pise: If you have lost your confirmation information, you will not be able to check your DV entry status. We will not be able to resend the confirmation page information to you. Iskreno, nije prvi put da imaju kontradiktorne informacije.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik aspirin
(Poruka 41282)
|
Cekaj, a sta bi mu ti rekao?
Prvo, nisam ja njemu nista obecavao. Ocigledno je bilo da je poslao prijavu, bar je tako rekao.
A drugo, ako je vec siguran da je poslao, bolje da mu kazem ono sto je uvedeno ove godine (a ne verujem da ce menjati), nego da mu kazem da se ponovo prijavi pa da sam sebe diskvalifikuje.
|
Kako mu nisi obecao kad si mu ispricao jednostranu pricu kako je to sigurno uvedeno, kako to nece biti problem i zavrsio sa "nemas brige"! Nigde nisi pomenuo neki alternativni predlog, niti se ogradio od te provere. Kao pocetnika time si ga direktno poslao na X bez da covek pokusa bilo sta drugo i ubedio da je to gotova stvar. Videcemo u Maju sta ces mu reci ako ne bude provere bez CN.
|
Sa ovim sto je on uradio (prijavio se opet preko explorera), on je sam sebe diskvalifikovao.
Rekao je da je poslao prijavu a da nije dobio broj. Savetovao sam ga onako kako bih i ja uradio. I stojim iza toga da je to mnogo bolje nego ovo sto je uradio (kad je vec siguran da je poslao prijavu).
Kako si poceo jos ces mene da krivis ako coveka ne izvuku u maju.
Samo me zanima kakav bi tvoj savet bio?
|
Ljudi desila mi se identicna stvar kao Milanu,molim vas pomozite mi sta da radim?
|
Preko kod pretrazivaca si se prijavljivao/la?----------------
|
Preko Internet Explorera,ne znam sta da radim,hvala sto pomazes ...
|
Pa ne znam sta da ti kazem. Pregledaj u istoriji pretrazivanja sve poslednje stranice. Ako si siguran da si isao na submit i da si poslao prijavu, proveri u istoriji pretrazivanja da li je slucajno otvorena stranca sa confirmation number-om.
Ne mogu sad bas detaljno da ti objasnim, ali je moguce da se desilo da se stranica otvorila na delic sekunde (ili nije, nego je rpetrazivac krenuo da je ucitava a onda se desio neki redirekt) i da je odmah explorer prebacio na neku drugu stranu.
U svakom slucaju, niko ne moze da ti pomogne ako nisi siguran da si poslao prijavu. Pretrazivaci nisu bas savrseni i moguce su ovakve greske.
Ako mislis da se nisi prijavio, prijavi se ponovo. Ako mislis da jesi, onda nemoj jer ces sam sebe diskvalifikovati.
|
Fora je sto ja uopste nisam imala opciju Submit ,vec samo opciju Continue i na prvoj i na drugo strani,uopste nisam imala opciju Submit...
|
Ako nisi isla na submit onda nisi prijavljena. Slobodno se prijavi opet.
|
Ja uopste nisam ni sigurna da ima Submit opcija, daj ko je sad predavao neka pojasni. Prema zvanicnim uputima, ima samo continue? Ili?
|
Citat:
(Poruka 41251)
|
Koliko ja znam, a slao sam prijavu prije sat-dva, vrijeme unosa ograniceno je na 30 minuta. Ne znam pomaze li ti ista ova informacija, ali mislim da, ako je isteklo 30 minuta od pocetka prijave, dzaba si cekao 3 sata, nije ni mogla da bude zaprimljena.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Cosmo
(Poruka 41355)
Koliko ja znam, a slao sam prijavu prije sat-dva, vrijeme unosa ograniceno je na 30 minuta. Ne znam pomaze li ti ista ova informacija, ali mislim da, ako je isteklo 30 minuta od pocetka prijave, dzaba si cekao 3 sata, nije ni mogla da bude zaprimljena.
|
To je estimated time, nije limit. Ali svakako mislim da postoji neki time limit na inactivity. Da li je poslednji step "continue" ili "submit"? Kad si vec najsveziji sa prijavom :) onda pomagaj :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana
(Poruka 41354)
Ja uopste nisam ni sigurna da ima Submit opcija, daj ko je sad predavao neka pojasni. Prema zvanicnim uputima, ima samo continue? Ili?
|
Zavisi. Ja sam imao 3 derivatives, te imao 2 stranice, prva za entranta, druga za derivatives. Na prvoj stranici mi je bilo samo 'continue', a nakon druge mislim da je bilo ponovo 'continue' pa tek na trecoj 'review' i 'submit'. Mislim da je problem u nepojavljivanju tog 'submit' ako neko ide na back button na browseru umjesto na link 'back' na aplikaciji.
P.S. Skoro sam siguran da je 'submit' bilo tek na trecoj stranici jer sam imao linkove za provjeru unesenih podataka i za 1. i za 2. stranicu
|
Meni uopste nije izasla ta treca stranica,znaci posle drugog continue ponovo mi je izbacilo prvu stranicu i nisam dobila broj?
|
E da takva je bila i moja zadnja strana,isla sam na continue,on mi je ponovo ucitao prvu stranu i nije mi dao broj,sta da radim?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik deltoid
(Poruka 41359)
Meni uopste nije izasla ta treca stranica,znaci posle drugog continue ponovo mi je izbacilo prvu stranicu i nisam dobila broj?
|
a da ti nisi slucajno malo mrdnula misem i da ti je pobegao na vracanje na prvu stranu?
|
Ma nisam naravno....ne,nisam,ne kapiram sta nije u redu?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik deltoid
(Poruka 41359)
|
Zavisi imas li derivatives ili apliciras sama. Ako si sama na aplikaciji (ne oznacis 'married' i broj djece - pitanja broj 13. i 14.), onda ti se nece pojaviti 2. strana na kojoj se unose podaci za supruznika i djecu, a samim tim ni 3. strana, jer ces, ako si sama na aplikaciji, imati samo 2 strane. U tom slucaju ta 2. je zadnja i na njoj treba da bude submit.
|
Znam to....na prvoj strani sam popunila podatke,na drugoj proverila iste,kliknula continue i nisam dobila broj...
|
Probala sam jod jednom,prva stranica unela podatke,druga proverila,opet sam imala dva puta continue i dobila broj,da li mislite da je ok? Prvi put je redosled bio potpuno isti ali broj nisam dobila? Mislite li da sam se prijavila dva puta?
|
Iskreno,mislim da niko sa foruma to ti nemoze potvrditi. Ostaje da sacekas 1 maj 2014 pa da vidis .
Ja se iskreno nadam da ce sve biti ok.
|
Ne ne, momenat, posle dva dana...
Vidim da nisam jedini kome se "to" desilo. (nepojavljivanje CN-a, ako je to pravopisno ok :) )
Oznojili su mi se dlanovi dok sam cekao CN skoro 4 sata; imao sam ja mislim 2 puta continue jer sam pridodao u prijavu i "derivates" (supruga i dva maloletna deteta) ali ni posle toga nije bilo "submit."
Zato sam trazio pomoc. Nije kriv Igor sto me je onako savetovao. Jednostavno, posle skoro 4 sata cekanja, a nije bila ponudjena opcija "back page1" ili back page 2, nisam smeo da kliknem nazad na eksploreru, izasao sam iz svega toga...
Odmah mi je izaslo da je vreme ograniceno na 60 minuta; tamo pise u vezi sa tezinom informacija, vreme je na 30 minuta ali vreme za slanje prijave je "do 60 min."
Brzo sam ponovio ceo postupak i dobio sam potvrdni broj sve ukupno za manje od 10 minuta.
Ja licno mislim da mi niko od Vas nije dao pogresan savet jer sam prijavu slao prvi put. Ukoliko ispadne da sam dva puta poslao istu, znam da nije moja greska i nikoga od Vas jer da nije ljudi kao sto ste Vi, ne znam ni da li bih se odlucio da je saljem. :no:
Zato je predlog za devojku koja nije dobila CN, da posalje ponovo sve jer mislim da bez broja ipak to nece moci. Igor, aspirin i ostali, veliko hvala; lepo je da se "neki od nas" makar pomazu u nacinu da odemo iz ove propasti od zemlje...
|
Izvinjavam se "deltoid", probala si ponovo i dobila broj iz drugog pokusaja, kao ja. Ma, uspeli smo da ga dobijemo i nismo to uradili dva puta; cekamo maj i to je to, srecno !
|
Ej pozdrav :) desilo mi se isto sto i tebi,imala sam dva puta continue,iako sam popunjavala samo za mene,tj nemam dece niti bilo sta drugo....Prvi put sam popunila prvu stranu,kliknula continue,proverila podatke i opet kliknula continue da bi me on vratio na prvu stranicu,sacekala sam mozda sat ,dva i ponovo se prijavila,redosled je bio potpuno isti kao i prvi put,ali sam odmah dobila broj.Sto se tice ovog vremena ja stvarno ne znam, da li je mozda proslo i vise od 60 minuta dok sam to radila,jer sam uporedo citala neke tekstove,jos uvek ne znam da li sam se dva puta prijavila,nije mi jasno.Sto se tice svih ljudi naravno veliko hvala,svi su hteli samo da nam pomognu ,hvala svima naravno :)
|
duvamisfromriverspreca |
17.10.2013 18:11 |
Kad nece nece... :(
evo sve uradio kako treba i broja nema... PIse subbmission in Progress... e breee...
ipak evo neke dobre vesti pise We're sorry, your session has expired. You must complete your entry within 60 minutes of starting it. Click the link below to start your entry again
|
NightSky |
17.10.2013 18:24 |
Ovo nađoh u uputstvu od prošle godine, na srpskom:
http://travel.state.gov/pdf/DV_2014_...ns_Serbian.pdf
31. DA LI ĆE ELEKTRONSKA POTVRDA DA JE POPUNJEN E-DV PRIJAVNI OBRAZAC PRIMLJEN PREKO SISTEMA NA MREŽI BITI
POSLAT ODMAH PO PODNOŠENJU? Odgovor sa E-DV internet stranice koji sadrži potvrdu o prijemu prihvatljivog E-DV prijavnog obrasca odmah se šalje sa E-DV
internet stranice. Međutim, vreme koje je potrebno da poruka stigne do pošiljaoca ne može se predvideti s obzirom na prirodu
Interneta i sistema e-pošte. Ako je prošlo mnogo minuta od pritiskanja “Submit” dugmeta, mozete ponovo pritisnuti “Submit”
dugme. E-DV sistem se neće zbuniti time što je dugme “Submit” pritisnuto drugi put pošto nije primljena nikakva potvrda o
prijemu prijave. Podnosilac prijave može pokušati da podnese prijavu onoliko puta koliko je potrebno dok se kompletna prijava
ne primi i dok se ne pošalje potvrda o prijemu prijave. Međutim, kad jednom primite potvrdu o prijemu prijave, nemojte
ponovo podnositi vaše podatke.
|
Planiram da se prijavim za zelenu kartu pa me interesuje gde mogu da pogledam zanimanja koja oni traze jer suprug i ja imamo zavrsene srednje trogodisnje skole on je auto-mehanicar, a ja sam frizer.pa bar da se uklopimo u dve godine iskustva.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik atena
(Poruka 41501)
Planiram da se prijavim za zelenu kartu pa me interesuje gde mogu da pogledam zanimanja koja oni traze jer suprug i ja imamo zavrsene srednje trogodisnje skole on je auto-mehanicar, a ja sam frizer.pa bar da se uklopimo u dve godine iskustva.
|
inace privatnik sam u svojoj struci i imam dve godine staza kao poslodavac i frizer,da li neko moze da mi kaze kako bi se to prevelo na engleskom.suprug inace radi kao kontrolor u parking servisu i kako bi se njegov posao preveo ,pa da vidimo ko bolje odgovara kao nosioc zahteva!HELP, HITNO da stignemo da se prijavimo.:bravo:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:32. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.