ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2024 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2096)

Lazar90 20.04.2023 21:47

Dv-2024

Tema debelo kasni iz pre svega tehničkih razloga . :;D:
Puno sreće svim članovima foruma na izvlačenju, da nas sve izvuku! :bravo:

Nas je entuzijazam napustio potpuno :smrc: ali ipak bi voleli bi da nam se ukaže šansa pa da odemo bar malo turistički da se švrćnemo, proverimo taj Američki san pa nam se isti opet možda vrati :inluv:

Dzeremija 21.04.2023 16:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Lazar90 (Poruka 84112)
Tema debelo kasni iz pre svega tehničkih razloga . :;D:
Puno sreće svim članovima foruma na izvlačenju, da nas sve izvuku! :bravo:

Nas je entuzijazam napustio potpuno :smrc: ali ipak bi voleli bi da nam se ukaže šansa pa da odemo bar malo turistički da se švrćnemo, proverimo taj Američki san pa nam se isti opet možda vrati :inluv:

Al nek ide prvo po starini :;D: Mene je entuzijazam popustio, ako mogu tako da kazem, al nije napustio. Supruga ga nikad nije ni imala, em nije luda za odlaskom kao ja, em kaze “ko ce nas izvuci, sta ti je”. E, da hoce, pa da je cujem onda :obrva:

adojaro 27.04.2023 13:54

Sta reci, pogledaj datum danasnji i onda broj postova. :book:
Da li se u tolikoj mjeri manje raje prijavljuje ili nesto trece? Realno u ne tako dalekoj proslosti u ovom peiodu nisi mogao pohvatati sve nove postove :twitch:

Koliko nas ima prijavljenih?

aleksandarzz 29.04.2023 00:38

Forum nije radio skoro godinu dana. Skoro svi stari clanovi su prestali da posecuju forum. Sto se novih tice, obicno u vreme izvlacenja krenu da se pojavljuju nova imena. Ni ja se nisam registrovao dok nisam izvucen.

Srecno svima

Andrew Wiggins 01.05.2023 19:17

Jos 5 dana. Tanka je linija izmedju pukovnika i pokojnika ovde. Uh, ne mogu da opisem koliko bi mi znacilo da sad dobijem.

MatijaX 02.05.2023 19:27

Uskoro, uskoro,...obično pogledam dan poslije, radi gužve....

Sve je to lutrija...kod mene se javi oko 2000 ljudi (1800 cca), te dobije 1%
20-30 njih...muž, žena dobije, pa povuku jedno drugo, te djecu....

Ima drugih načina za doći do USA? Pa, ima. Nisu jednostavni, nisu jeftini.
Radiš u US co., pa te prešaltaju u USA. Tako je jedan bračni par koji radi u Simensu, otišao sa Balkana u USA. Čitao sam na to netu.

Ženidba?
Radna viza? Traje dugo, košta, nije jednostavno...al' nije ni nemoguće....
H1B? Nisam još ta razina znanja u IT-u. Neka druga radna viza?
Pa, bumo vidjeli. ;Možda neki dobar imigracioni advokat, te uložim neke pare u cijeli proces???

Studiranje? Nope. Nisam više u tim godinama, a i tko bi mi dao stipendiju...

Da uložim velike pare u USA. Hm, pa može, al nisam ih još skupio. I neću tako skoro. :da:

Možda da živim dugo kao neke vrste kornjača, po 200 godina, bilo neka šanse, al ovako ne baš----;-)

Uglavnom, igram dok ne dobijem. Možda nikada ni ne dobijem, al', ej...važno je sudjelovati. :-)

Naravno, neka je sa srećom, svim ljudima.

E, ako bi dobio....bio bi baš lud.....:ludak:
:w00t:

Penjao bi se kao Spider-Man po zidovima od sreće, te po cijelom gradu trčao se i vozio sa US zastavom.

adojaro 03.05.2023 07:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins (Poruka 84118)
Jos 5 dana. Tanka je linija izmedju pukovnika i pokojnika ovde. Uh, ne mogu da opisem koliko bi mi znacilo da sad dobijem.

Tesko je ostati ravnodusan ma koliko to pokusali prekriti, jos kada usitni :grin: I sada zamisli otvaras rezultate kad ono "HAS BEEN" :woohoo:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MatijaX (Poruka 84119)
Uskoro, uskoro,...obično pogledam dan poslije, radi gužve....

Sve je to lutrija...kod mene se javi oko 2000 ljudi (1800 cca), te dobije 1%
20-30 njih...muž, žena dobije, pa povuku jedno drugo, te djecu....

Ima drugih načina za doći do USA? Pa, ima. Nisu jednostavni, nisu jeftini.
Radiš u US co., pa te prešaltaju u USA. Tako je jedan bračni par koji radi u Simensu, otišao sa Balkana u USA. Čitao sam na to netu.

Ženidba?
Radna viza? Traje dugo, košta, nije jednostavno...al' nije ni nemoguće....
H1B? Nisam još ta razina znanja u IT-u. Neka druga radna viza?
Pa, bumo vidjeli. ;Možda neki dobar imigracioni advokat, te uložim neke pare u cijeli proces???

Studiranje? Nope. Nisam više u tim godinama, a i tko bi mi dao stipendiju...

Da uložim velike pare u USA. Hm, pa može, al nisam ih još skupio. I neću tako skoro. :da:

Možda da živim dugo kao neke vrste kornjača, po 200 godina, bilo neka šanse, al ovako ne baš----;-)

Uglavnom, igram dok ne dobijem. Možda nikada ni ne dobijem, al', ej...važno je sudjelovati. :-)

Naravno, neka je sa srećom, svim ljudima.

E, ako bi dobio....bio bi baš lud.....:ludak:
:w00t:

Penjao bi se kao Spider-Man po zidovima od sreće, te po cijelom gradu trčao se i vozio sa US zastavom.

Ma i ja tako kazem drugi dan cu provjeriti ali rijetko se izdrzi ako se ne zaokupiras necim drugim.

Da, nazalost sve te druge opciju stoje ali smo neke kako kazes prerasli, a druge opet puno kostaju, tako da je ovo nekima jedina opcija.

Dokle ide ljudska masta, sta uraditi prvo kada procitas da si izvucen, naravno ne vjerujes u to neko provjeravas narednih nekoliko sati konstantno da utvrdis. Onda kome prvo reci, kako...uh :1072: Ali eto nije to ni lose, svi volimo mastati i realnost je to dok je u granici normale. Sretno svima

Dzeremija 04.05.2023 12:49

Koliko god se pravili da nam je svejedno, svi znamo - nije.

Gandy77 05.05.2023 09:47

Meni svake godine opadne entuzijazam posle izvlacenja (jer me nisu izvukli :lool:), ali kako dolazi novo izvlacenje opet se ponadam

Sto kaze MatijaX da me izvuku "Penjao bi se kao Spider-Man po zidovima od sreće, te po cijelom gradu trčao se i vozio sa US zastavom." :w00t:

Prvih par godina sam iscitavao sve teme i procitao sve blogove o migraciji, medjutim u poslednjih par sam prestao jer samo gubim vreme, ako me izvuku mogu ponovo natenane sve iscitati i pripremiti se :bravo:

Nada poslednja umire :punk:

Lazar90 05.05.2023 18:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Gandy77 (Poruka 84123)
Meni svake godine opadne entuzijazam posle izvlacenja (jer me nisu izvukli :lool:), ali kako dolazi novo izvlacenje opet se ponadam

Sto kaze MatijaX da me izvuku "Penjao bi se kao Spider-Man po zidovima od sreće, te po cijelom gradu trčao se i vozio sa US zastavom." :w00t:

Prvih par godina sam iscitavao sve teme i procitao sve blogove o migraciji, medjutim u poslednjih par sam prestao jer samo gubim vreme, ako me izvuku mogu ponovo natenane sve iscitati i pripremiti se :bravo:

Nada poslednja umire :punk:

To je to! :RRofl:
Kada bi nas sutra izvukli; sve sto sam procitao i znao sam zaboravio, tako da bih dosao ovde na forum i postavljao glupa pitanja, nervirao forumase, a onda bi me ovi nervozni sto nisu izvuceni po 5-6-7-12-13 godina upucivali da pretrazujem forum jer je on prepun informacija i mrmljali sebi glasno u bradu:
"kako je bre ovaj nezainteresovani izvucen, a ja koji sve znam nisam. ZASTO BOZE ZASTOO?" :ludak::ludak::ludak:

djpgiovany 06.05.2023 15:22

Sitno,sitno...svega jos par sati do objavljivanja rezultata...
Srecno svima!!! :clap:

Dzeremija 06.05.2023 17:24

I opet nista. Idemo dalje, u inat. :ajojoj::ajojoj::ajojoj:

djpgiovany 06.05.2023 17:39

Takodje,duplo nista...
Nikad necu prezaliti je**nu koronu..tako mi se lepo usr**a u zivot.

ddd89 06.05.2023 17:49

I kod mene HAS NOT BEEN SELECTED x2.

Srecno svim dobitnicima.

JovanaT84 06.05.2023 17:58

I opet nista,idemo dalje. Igramo se u oktobru.
Srecno svima koji su izvuceni.

wakizashi 06.05.2023 18:18

Ja evo posle duzeg vremena usao ovde, i ove godine nista, ali odustajanja nema nikad!

cobecar 06.05.2023 18:35

9. ili 10. put ništaa....srećno svima koji nisu još uvek proverili....

Lazar90 06.05.2023 20:19

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Promasaj nas koji smo se ovde javili do sada daje vecu sansu vama koji jos niste pogledali, neka je sa srecom pa da otvaramo ovde na forumu neku flasu ! :tubac:

MatijaX 06.05.2023 22:25

Nisam još proverio, al bum. Neki drugi dan.
Pripremljen sam već na neizvlačenje.
:guns2:

Šta se tiče informacija na Forumu, ovaj forum je baš pravo zlato za to.
U vremenu između godišnjih izvlačenja maju i prijava svake godime u oktobru, rado dolazim na Forum čitati stare teme, te uvijek naučim nešt novo.

Ne bi želio off-topičariti, te skretati sa teme, al mi je iskreno žao što je U.S.A., došla i u naše krajeve, na najgori mogući način.
Iskrena sućut sa moje strane, svim žrtvama pucnjave na Vračaru, te svim ostali nevinim žrtvama.

Znam, da toga ima i po Americi puno više, al' čuo sam od jedne američke veze, da tamo toga ima u puno više, samo ne dolazi sve u medije.

Uglavnom iznad mojeg radnog stola je na zidu obješena američka stolna zastava, te stoji na najvišem mjestu, do mojeg nekog budućeg polaska u U.S.A..

Igram dok ne dobijem. Možda ne budem nikada izvučen, al' i to je život.

Probajte ljudi i na druge načine doći legalno do Amerike.
Recimo, ako možda neko nije vidio, ovaj filmić na YT.

Ljudi, trudite se.
Da sam profesionalno profilirani u IT-u, ne bi me Evropa dugo gledala.
Al' ko zna. Uporan, ja.

Kako me majka jednom pitala, sine jel bi radije dobio jack-pot ili na zelenoj lutriji...pa, majko milijardu puta na Zelenoj lutriji.

Svojima mado, sam već na vrh glave se popeo sa tim, koliko pričam o Americi. Mada izvan familije i uskog kruga ljudi od povjerenja, nikome ne govorim o Americi.

Makica@ 07.05.2023 05:21

Drustvo Srecno Svima neka vas sto vise bude izvuceno sa Foruma 🥰🥰🥰🥰 i da nam se pridruze na ovoj strani ovamo 🤞🤞🤞🤞

Pozdrav starim i novim clanovima :1072::1072::1072:

skiner_x 07.05.2023 08:03

Kod mene ponovo nista po 13. put, svu srecu zelim onima koji su izvuceni

darko81bg 07.05.2023 10:09

I ove godine 2x nista, idemo dalje...
Nada umire poslednja, vise srece svima na sledecim izvlacenjima.....

sanchez 07.05.2023 12:05

Neverovatno. Izvučen nakon devetog pokušaja :)

Otvorio sam da ispoštujem da vidim ponovo "has not been selected" i čim sam video da je ovaj put drugačija pozadina iznenadio sam se.

Jedino što mi deluje kao problem je što mi broj deluje visoko 318**.

Neverovatno haha. Od 2016te kako igram sam prilično lepo sebi posložio život, pogotovo u zadnje dve godine, ali valjda se nekad prilika ukaže i onda kad je manje želiš.

Da li neko od forumaša koji su dublje u tematici zna kako je ovaj broj prolazio prethodnih godina odnosno da li je uopšte stigao na intervju.

Istražiću i sam svakako po stranim forumima al reko da pitam ako neko zna.

Andrew Wiggins 07.05.2023 13:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sanchez (Poruka 84141)

Otvorio sam da ispoštujem da vidim ponovo "has not been selected" i čim sam video da je ovaj put drugačija pozadina iznenadio sam se.

Neverovatno haha. Od 2016te kako igram sam prilično lepo sebi posložio život, pogotovo u zadnje dve godine, ali valjda se nekad prilika ukaže i onda kad je manje želiš.

Da li neko od forumaša koji su dublje u tematici zna kako je ovaj broj prolazio prethodnih godina odnosno da li je uopšte stigao na intervju.

Cestitke! Prvi si ove godine koji se javio da je izvucen. Ako se dobro secam brojevi do 33.000 su prilicno safe a nekad i 34.000. Zavisi od derivatives valjda.

Dzeremija 08.05.2023 05:08

Citat:

Cestitam brato! Broj jeste visok, ali uz malo srece sve ce biti ok!
P.s. Nikad manje aktivnosti na forumu u ovih desetak godina, i nikad nije bilo da nema novih clanova koji se javljaju da su dobili. Cudno, zaista…

tectonic 08.05.2023 08:38

Ništa i ove godine. :mad: Želja za emigracijom je i dalje jaka, ali sam ove godine manje razočaran zbog toga što nisam izvučen. Možda me kasnije stigne. Srećno svima!

Gandy77 08.05.2023 08:57

Citat:

Cestitke :clap: Iskreno se nadam da ce sto vise ljudi dobijati priliku da ode :punk:

Za nas i ove godine bez srece, napadamo sledece godine ponovo

MatijaX 08.05.2023 09:06

He, he, ni ove godine niš.
To je lutrija, to je život.

Samo dalje, uporan do kraja.
Znam da će jednom biti veliko veselje. Jednom kada dobijem, mojem veselju neće biti kraja.
:ludak:

Možda su pogriješili.
;-)

@sanchez

Druže, iskrene čestitke. Za tebe počinje novo poglavlje života.
Samo naprijed!!
:punk:

aleksandarzz 08.05.2023 14:19

Citat:

Sve cestitke i nadam se da ces stici na red. Ne verujem da vredi da se opterecujes statistikama iz prethodnih godina jer tesko da ima dovoljno podataka da se izvuce neki precizan zakljucak. Nazalost, predstoji ti dug period "grickanja noktiju".

adojaro 09.05.2023 08:05

Nazalost nista i kod mene, sada sam imao osjecaj da je to to ( kao i svake predhodne xD ) ali nista. Idemo dalje, necemo odustati iako moral padne poslije saznanja da nisi izvucen.

@sanchez
cestitam druze, iskreno navijam za tebe da stignes na red i hoces aBd. :bravo: novi zivot za tebe treba tek da krene, sve najbolje.

@MatijaX
bas tako, doci ce i nas red da se veselimo na sav glas :punk:

Sretno ako ima neko da jos nije provjerio.

sanchez 09.05.2023 18:32

Hvala vam svima na čestitkama! Mada ništa još nije rešeno :D Javiću vam kroz jedno godinu i nešto dana dal sam stigao na red i kako je prošlo :)

Andrew Wiggins 09.05.2023 18:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sanchez (Poruka 84152)
Hvala vam svima na čestitkama! Mada ništa još nije rešeno :D Javiću vam kroz jedno godinu i nešto dana dal sam stigao na red i kako je prošlo :)

Ako je za utehu Sanchez evo Brit Simon je napravio video, javljaju se dobitnici iz EU sa brojevima preko 40.000 50.000 cak i 80.000
https://www.youtube.com/watch?v=ZQaG26L7-CE&t=1185s

Vladica05 10.05.2023 00:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sanchez (Poruka 84152)

Cestitam Sanchez,
Znam kakav je osecaj jer sam bio na tvom mestu, mada sa dosta manjim brojem ali nije strasno, verujem da ces stici na red i da ces imati mogucnost da dodjes ovamo.

tripko 10.05.2023 13:24

I ove godine nista, ali ja sam u Kanadi I mislim da je ovo bila moja poslednja lutrija za Ameriku. Ne verujem da ću se više prijaviti, posto PR za Kanadu dobijam ove godin ako birokratija bude brza brza.

ddd89 13.05.2023 11:03

Jos od dana izvlacenja posmatram situaciju i primecujem da nema vise onog entuzijazma koji je vladao na forumu pre nekih 6-7 godina.

Andrew Wiggins 13.05.2023 19:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ddd89 (Poruka 84162)
Jos od dana izvlacenja posmatram situaciju i primecujem da nema vise onog entuzijazma koji je vladao na forumu pre nekih 6-7 godina.

Da definitivno je zenit ovog foruma bio pre 6-7 godina. Bilo je po 20 novih poruka dnevno po raznim temama, sad se samo pise kad krene prijava i kad dodje izvlacenje. Valjda nema sta vise da se kaze, a i forum nije radio godinu dana pa su mnogi digli ruke

MatijaX 14.05.2023 11:11

Meni je ovaj forum, super.
:-)

Nema veze što nema toliko korisnika, ali teme koje ovdje postoje, ne postoje nigdje drugdje, a da su na jeziku koje razumiju ljudi sa ovih prostora.

Ovaj Forum je pravo bogatstvo sa informacijama koje se na njemu nalaze.
Ovo nije samo odličan forum za one koji žele imigrati u U.S.A., nego i za sve one koji na neki način imaju veze sa Amerikom.

ddd89 14.05.2023 11:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MatijaX (Poruka 84164)
Meni je ovaj forum, super.
:-)

Nema veze što nema toliko korisnika, ali teme koje ovdje postoje, ne postoje nigdje drugdje, a da su na jeziku koje razumiju ljudi sa ovih prostora.

Ovaj Forum je pravo bogatstvo sa informacijama koje se na njemu nalaze.
Ovo nije samo odličan forum za one koji žele imigrati u U.S.A., nego i za sve one koji na neki način imaju veze sa Amerikom.

Niko ne kaze da nije super nego da je aktivnost drasticno manja nego pre.

Ali vidim da ti je datum prijave 2017 pa mozda nisi ni imao prilike da osetis entuzijazam koji je vladao pre.

Lazar90 14.05.2023 13:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins (Poruka 84163)
Da definitivno je zenit ovog foruma bio pre 6-7 godina. Bilo je po 20 novih poruka dnevno po raznim temama, sad se samo pise kad krene prijava i kad dodje izvlacenje. Valjda nema sta vise da se kaze, a i forum nije radio godinu dana pa su mnogi digli ruke

Svi koji su zeleli da odu, su otisli hehehe :ludak:

Iskrene cestitke Sanchezu i neka ti se "poslozio" zivot ovde! To je super, sad ovu vizu koju ces dobiti fala Bogu mozes da iskoristis da iz prve ruke ti tamo osmotris situaciju i da vidis da li si spreman za novo "poslaganje" na drugom mestu nesto malo dalje preko okeana :grin: U najmanju ruku si dobio turisticku vizu :1072:

Velkro 14.05.2023 18:00

Pozdrav svima! Izvucen sam na lutriji ove godine i vec sam na F1 vizi, trenutno u Americi. CN mi je visok(44xxx) i treba mi savet da li je bolje raditi AOS ili ne? Da li bih AOS dao vece sanse?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:55.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.