![]() |
|
Pocelo je
Kolja puno srece sutra na interview-u.
http://www.33smiley.com/smiley/everyday/17.gif |
Srecno Kolja
http://www.33smiley.com/smiley5/everyday/9.gif |
SRETNO KOLJA!!!
Svi cuvamo fige i jedva cekamo feedback! :) |
Puno srece kolja!i ja ti drzim palceve!:):):):)
|
Gde su taj Xeg i Landlord, ovo je idealna prilika za skupljanje postova. :D
|
hahahah :)
ma koliko smo skupili postova... idemo u penziju definitivno... Drzi se kolja.. drzimo palceve.. |
|
Bogami od Kolje ni traga ni glasa vec danima koliko sam ja mogao da vidim,covek je propao u zemlju.Ako se sutra nejavi moracemo da krenemo u potragu.Nesto ovde nije u redu!!!
|
http://www.milenici.com.mk/images/smiles/lucky.gif Drzimo palceve za Kolju. http://www.milenici.com.mk/images/smiles/lucky.gif
Samo napred druze! http://www.milenici.com.mk/images/smiles/wav.gif |
-ako se nejavim posle 3 oktobra znaci da smo "pukli" negde
TO su bile njegove zadnje rijeci u pod forumu "da se prebrojimo" nadam se da nije covek nesto naslutio naopako!pupupup nedaj boze Ali kulja mi smo uz tebe!!!!! |
Kucnuo je čas, Dan D. Treći oktobar.
Javi se, Kolja! Javi se, Kolja! x oo :D |
Kolja nadam se da je sve proslo dobro i zelim ti puno srece!:)
|
Da nije Kolja zapalio za Ameriku dan nakon sto je dobio vizu???? Ajd nek ti je sa srecom i javi se, ako ne, barem iz Amerike :)
|
CEK I OVDE DA SE "ODRAZIM" PROSLI SMO DANAS INTERVJU ZA VIZE I JA IZENA USPESNO -pogledajte intervju iskustva
|
Hehehe
Mogu ti reci da si trenutno najpopularniji cyber lik:D |
Koljin intervju možete pronaći u ovoj temi.
P.S. Namerno rekoh "koljin intervju"... kad je već najpopularniji cyber lik, pitam se zašto stvarno nismo napravili intervju s čovekom.... :) (ma znam i zašto: ma baš mu je sve sad opet do nekih intervjua... garant misli da nisam normalan....) :D |
|
:obrva:fala -podceti me na vreme kad sam u vojsci na opstu radost mog mitaraljeskog odeljenja "izgubio" postolje za "sarca" (jednu skalameriju od 22 KILE GVOZDJA koju smo morali da svi nosimo na smenu!! po 5-6 kilometara) ;e sad nisam ga naravno bas "izgubio" nego sam ga "zavrljacio" u Neretvu tokom "zdruzeno takticke vezbe " jesen/zima 1985 ;tada sam poslednji put bio ovako popularan(castili me mesec dana ovi moji vojnickim "burekom" i pivom ,eurokremom i biskvitima ) ; malo me ribo bezbednjak al sam sve svalio na remen koji je "puko" ;drugi sam put bio nesto malo popularan kad sam se provozao vatrogasnim kolima 9 marta 1991 godine na demonstracijama (duga prica -da je moj drugar koji ih je "vozio " stigao tamo gde treba verovatno sad ne bi citali ovaj post :grin:inace obojica nismo znali da vozimo niti smo vatrogasci
|
kolja ti si prvi koi si dobio cestitam .skrsio si led sad gde ces u usa znate li gde idete?pozdrav zokipoki76
|
Nemoguce da nemamo nikoga ko bi se pohvalio uspesnim intervjuom:nene:
Kolja bio prvi, Seekimo, zed i ljeto su za kraj oktobra a izmedju??? |
Citat:
i kada letis ? znas li gde ce ti biti novi dom? pozdrav.. |
Za Stizeljeto!
Sutra interviju :obrva: Srecno!:bigkiss: P.S.Jel frka panika? Ne mogu jos da zamislim kakav je to feeling. |
Frka, panika.... ma neeeee!! Malo mi je frka samo to sto nemamo jedan dokument za muza koji je nosioc vize. Potvrda koja je trebala doci iz Hrvatske iz opcinskog suda jos nije stigla. To se vadi u dan, dva a mi vec cekamo dve nedelje. Ali nista, idemo bez toga i objasnit cemo im da cemo im dostaviti cim dode.
Affidavit isto nemam original, dobit cemo faksirano danas a original cemo im dostaviti kad stigne. Mislim da nam nece praviti probleme oko toga svega. U svakom slucaju sutra javaljam kako je proslo :) :) :) |
Sretno !
Hoces li im odmah davati AoS ili je samo backup ? |
sretno!!!bice sve OK ;
|
jedva cekam feedback!
sretno, cuvamo vam fige! |
Evo nas, prosli intervju, po vizu dolazimo u utorak
Ovako je bilo: Znaci dosli smo pred ambasadu u 8. oni su nas prozvali i poredali tako da smo mi bili prvi. Prosli smo kontrolu, ostavili mobitele i uslu u cekaonu. Tamo nam je jedan nas sluzbenik uzeo dokumente, poredao ih kako treba i vidio medu dodatnim dokumentima (tamo sam stavila ono sto ne pise da mora, affidavit, originale diploma itd.) i zatrazio da i to prilozi. Pitali smo ga dali treba i on kaze da ameri traze pa je i to uzeo. Onda smo sjedili i cekali u cekaoni do 15 do 9 kada su nas pozvali na salter gdje nam je jos jedan nas sluzbenik pregledavao detaljno dokumente. Affidavit je provjerio negdje jer ga nije bilo vise od pet minuta. To je najduze trajalo, sigurno pola sata. Moj sin je u to vrijeme trcao i igrao se s igrackama koje imaju u maloj igraonici za djecu. Nakon toga su nam rekli da jos malo pricekamo u cekaoni dok nas ne pozove konzul. Na razgovor s konzulom smo krenuli u 15 do 10 i do 10 smo zavrsili. RAzgovor je bio preko stakla na salteru, konzul je bio super, opusten, uzeo nam otiske prstiju i pitao nas za naseg sponzora, gdje smo se upoznali, dali planiramo zivjeti u njegovom gradu i gdje mislimo raditi, tj. traziti posao. Razgovor je trajao desetak minuta, cestitao nam je i rekao da dodemo po vizu u utorak. Nemojte se bojati ovih pitanja o sponzoru, to je pitao nas, vas ce sigurno pitati nesto drugo. Mi smo dali faksiran affidavit, nije nas trazio original. Sretno ostalima koje ceka intervju!!! P.S. Moj mali im je razbio jedan autic dok smo cekali i jednom su ga isprasili iz sobice u koju je dosao drndati sa igrackama, ali osim toga sve je proslo super :woohoo: |
aaa cestitam ... svaka cast..
nemoj nas sada zaboraviti..:) I da jedno pitanjce.. na kojem language si pricala sa konzulom? |
Cestitam stizeljeto! Nek vam je sa srecom novi zivot! Jest da cemo se cuti do tad jos koji put, nemoj nas zaboraviti sad kad je viza tu ...
super su ova vasa iskustva, al mene sve nesto strah da ja ne budem prva sa drugacijim iskustvom :D Nekako mi se cini da ste svi u boljoj poziciji od mene ... |
Cestitke ljeto i od mene.
Zavidim ti na opustenosti koju osecas nakon intervjua. ...ali.... Jos samo 4 dana za mene i ili dja ili bu! :woohoo: |
Cestitam i srecno !
|
Cestitam !!! Sad polako pripreme za put:)
Zanima me su vas trazilai Affidavit ili ste vi samoincijalno predali ,a oni su to uzeli? |
Cestitke nasoj Stizeljeto.:bravo:
|
Ljeto bravo!!! Cestitam vam!!!:grin::grin::grin:
Kako volim pozitivna iskustva:==D: :beer: |
BRAVO !!!uh sad mi je vec lakse jer nismo jedini
|
Bravo, stiže ljeto! :grin:
Čestitamo na vizi, i želimo ti da vas što pre vidimo sa ove strane bare. :obrva: Baš mi je drago da je sve prošlo kako treba. Ne zaboravite samo - ovo je tek početak! Sad tek dolazi klackalica... (ko ne veruje, ima dreamerns-a da pita) hihihihi :pozz: |
Stizeljeto, cestitam od srca i zelim puno srece u buduce:bravo::bravo:
|
A sutra ZED ima da se preznojava, jedno 15 tak min.
A oda ce da kaze kao i svi posle intervijua ma opusteno. Srecno sutra :grin::grin: |
Veronika, doslovno je bilo ovako (a muz me skoro zadavio jer affidavit nije bas bio ''u najboljoj formi''): vadim dokumente i u posebnom folderu drzim ''dodatne'' dokumente i prvi mi je bio affidavit. I ovaj ga vidi i kaze Ah vidim da ga imate. Ja pitam Hoce nam trebati buduci da nije na popisu? A ovaj kaze Da, traze ga i uzme si ga. Vidio je da je kopija i kaze da ce mozda konzul zatraziti original. Konzul nije trazio. Da napomenem da je muzu falila i potvrda iz opcinskog suda o nevodenju postupka protiv njega, no ili nisu skuzili ili nisu marili.
Olivera, ja nisam osjecala pritisak ili stres pred intervju. Medutim cijelu prethodnu noc nisam spavala. Budila sam se dvaput, moj sin koji spava u kinderbetu do nas se okretao cijelu noc i kao da sam bila u polusnu cijelu noc. Znaci ipak je moje tijelo bilo pod nekom vrstom nelagode jer ja inace spavam ko top. Ali na intervju ides i samo radis sto ti kazu, minute prolaze i dok trepnes sve je gotovo. Tako da zaista nema brige. Ti ameri su tolko prijazan narod i stvarno se opustis uz njih. E ovi nasi su druga prica. Vratari su nas poredali ko pred streljanje pred ambasadu, totalno drugi mentalitet nego ameri. Pozravio nas je na makedonskom i pitao dal znamo engleski i od tad smo pricali na engleskom desetak minuta. Hvala velika svima na cestitkama i naravno da cu i dalje bit aktivna na ovom forumu, nije jos nista gotovo a ja sam jos prepuna pitanja o tome kako dalje. :) |
Evo i ja da raportiram.Prosao intervju bez problema,dobio vizu...sve isto kao i Ljeto,samo nije mi ,,slucajno se pokazao AoS,,jer ga nisam ni imao a niko ga nije ni trazio,pitao je da li idem kod nekoga rekao sam da poznam dosta ljudi u USA ali da neidem ni kod koga vec cu sam sebe da izdrzavam(tj.celu porodicu).Hvala lepo,sve je u redu isrecno,rece Konzul.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:48. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.