ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Informacija (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1023)

sofly11 22.01.2012 18:18

Informacija

Trebam da idem na razgovor u ambasadu za dobijanje studentke vize.Pa me zanima ako neko zna (mozda je glupo pitanje,ali mi je proslo kroz glavu bezveze) da li moze da predstavlja problem ako imam dugovanja prema MTS-u(ne placanje pretplatnih racuna) za ne dobijanje vize u kojem slucaju..?Nisam bio u drzavi pa nisam placao, stizale su mi opomene na kucnu adresu i to..a znam da su rigorozni ovi u ambasadi sto se tice svega...Kao sto rekoh verovatno glupo pitanje,ali bolje da proverim,pozdrav,hvala unapred...

albertas 22.01.2012 18:40

Neces imati nikakvih problema....takvih kao ti ima milion sigurno,gdje bi bio kraj kad bi jos neplacene racune provjeravali...pozdrav i sretno sa vizom

sofly11 29.01.2012 14:58

Da, ali su mi stizale iz suda opomene i neka cuda,pa sam zato pitao da li to moze da predstavlja problem...Sve u svemu hvala..

vuxanne 29.01.2012 15:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sofly11 (Poruka 26983)
Da, ali su mi stizale iz suda opomene i neka cuda,pa sam zato pitao da li to moze da predstavlja problem...Sve u svemu hvala..

Imas spisak papira za F1 vizu, doneses njih -samo to gledaju. A medju njima nema izmirena dugovanja za komunalije/racune. Ja mislim da nemas razloga za brigu.

albertas 29.01.2012 18:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vuxanne (Poruka 26984)
Imas spisak papira za F1 vizu, doneses njih -samo to gledaju. A medju njima nema izmirena dugovanja za komunalije/racune. Ja mislim da nemas razloga za brigu.

Amin:grin:........................................ ...................................

Milos Jevremovic 30.01.2012 13:55

prijavio sam se uspesno ove godine za lutriju, samo da pitam kada mogu da proverim da li su me izvukli..posto onde gde treba da se proveri stoji jos 2012 godina..?

Mr.Marzik 30.01.2012 14:18

Miloše, izvlačenje za 2013 se još nije dogodilo. Biće obavljeno 1.5.2012.

Cayne71 02.04.2012 19:46

i mene zanima ovo...posto imam neke opcije da idem za ameriku ili kanadu...na kanadskom sajtu kaze da mi treba potvrda iz policije da nisam kaznjivan,predpostavljam da i za ameriku treba,a setio sam se da su mi stizala pisma iz suda da se vodi postupak naplate neplacenih racuna...Ne znam sta da radim jel znate mozda da li moze da utice?Gde mogu da se raspitam?

vuxanne 02.04.2012 19:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Cayne71 (Poruka 27867)
i mene zanima ovo...posto imam neke opcije da idem za ameriku ili kanadu...na kanadskom sajtu kaze da mi treba potvrda iz policije da nisam kaznjivan,predpostavljam da i za ameriku treba,a setio sam se da su mi stizala pisma iz suda da se vodi postupak naplate neplacenih racuna...Ne znam sta da radim jel znate mozda da li moze da utice?Gde mogu da se raspitam?

Izvadi potvrdu o nekaznjavanju iz MUP-a nije jako skupa pa vidi sta na njoj pise.

Cayne71 02.04.2012 20:00

ok hvala puno, negde sam procitao da postoje dve potvrde, jedna iz mupa o nekaznjavanju(sto je potrebna dokumentacija za vizu) a i postoji posebna iz suda da se ne vodi sudski postupak....ovi iz ambasade ne traze ovu iz suda koliko znam...

sad ne znam sta spada pod to ("kaznjavanje")..

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:16.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.