ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Koliko vas je izvuceno na lutriji a da pre toga niste nikad bili u USA? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1767)

milanb 19.05.2016 22:32

Koliko vas je izvuceno na lutriji a da pre toga niste nikad bili u USA?

Interesuje me koliko vas je bilo izvuceno na lutriji a da pre toga niste nikad bili u USA? Da li moze da se napravi mozda neka anketa? :obrva:

markoss 19.05.2016 23:16

Ja nikad nisam bio a izvucen sam, ali ne znam sta ti dokazuje to ko je bio ko nije?

milanb 19.05.2016 23:27

Cisto me interesuje neka statistika, nisam uspeo da nadjem taj podatak na forumu pa rekoh da pitam.. :)

Kuguar 20.05.2016 07:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milanb (Poruka 62129)
Cisto me interesuje neka statistika, nisam uspeo da nadjem taj podatak na forumu pa rekoh da pitam.. :)

Pa većina nikad nije bilo tamo a izvučeni su. Ako ti je ideja da neka "teorija zavere" onda računaj da je ovo lutrija, i da nema apsolutno nikakvih pravila kod odabira kandidata.

A zašto je većina izvučenih međju onima koji nikad nisu bili - realno, jako teško se dobijala viza,, i dalje ne može svako da dobije tako lako. Nije USA negde blizu da bi se lako stizalo tamo, znači i karte su skupe...

Eto za tvoju statistiku, drugar moj je izvučen ove godine, a bio je jesenas u USA. A znam ih 5 i više koji su izvučeni a nikad nisu bili...

milanb 20.05.2016 16:23

Ne mislim da je "teorija zavere" jer i dalje zelim da verujem da je lutrija, izvlace ljude od 50+ godina, nekog sa fakultetom, nekog bez, nema pravila..

Mada nekako sam bio ubedjen da je vise onih sto su bar jednom bili tamo, sto preko studentske, sto preko turisticke vize, ali je ipak drugacije.. :)

Hvala na podacima :)

milica_smile 20.05.2016 17:07

Ja nikad nisam bila...izvucena sam ove godine! Mislim da to nema pravila...

thejokermne 02.06.2016 16:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milica_smile (Poruka 62138)
Ja nikad nisam bila...izvucena sam ove godine! Mislim da to nema pravila...

novi sam potpuno u ovu pricu , moze li mi neko objasniti kako sve ovo ide...
vidim da si Milice izvucena pa da mi objasnis ako ti nije problem , kako ide prijava , prijavio bih se iduce godine ...

ZeljkoUSA 02.06.2016 22:35

Ja bio vise puta, igrao 15-16 puta, jos nisam izvucen :grin:

Makica@ 04.08.2017 02:44

Ja nikada nisam bila u Americi,a izvucena sam ove godine :) I Nekako me od Maja meseca kad sam procitala ono 'you have been randomly selected' uhvatila euforija :grin: Non-stop razmisljam sta ce i kako ce biti 'spakovati sve u 2 kofera' i otici u nepoznato ...
Da ozivimo malo ovu temu :) Veliki Pozdrav svima,i svima zelim puno puno srece u Oktobru da vam se ostvari san :1072::1072::1072:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:22.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.