ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   ZelenaLutrija.com - O sajtu (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Avatari (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=183)

xeg 08.07.2008 11:52

Zasto su onemoguceni avatari?
Mislim da su bitni kako sa vizuelnog tako i sa psiholoskog aspekta.
http://www.blog.gamesville.com/index...reviewImg2.jpg

landlord 08.07.2008 13:04

Koji si ti liiiik..:)

Mislim da si ti jedini koji je cesce na forumu od mene
:)

xeg 08.07.2008 14:32

Ma niiisaaam:rolleyes:
Cek' da ti objasnim - i na poslu i kuci sam non-stop online, kad se ulogujem na forum nekad stoji taj prozor satima dok ja radim druge stvari. Naravno, bacim pogled s vremena na vreme, kucnem nesto al' daleko od toga da spavam ovde - nekad me sramota pa se izlogujem:D:D:D

landlord 08.07.2008 15:25

Hahaha ista stvar i kod mene..

xeg 08.07.2008 15:32

Od sada koristim Invisible Mode
"Ja sam nevidljiv":cool:

srdjevic 08.07.2008 21:07

A da poisključujem ja taj invisible mode, a? To mi zvuči kao nešto što bi samo bata treb'o da ima... ahahahaha :D

Ja recimo držim RSS feed na mom Google Homepage-u, pa samo tamo gledam ima li nesto novo (ne samo ovde)... U suprotnom ni ne otvorim forum (dobro, lažem, nekad ni kad ima novih poruka ne otvorim baš odma', ali dobro, Bože moj... :rolleyes:).

Ajd', će da vidimo da ubacimo i te avatare. Ali da obećas (@xeg) da će posećujes forum i iz US kad se preselis... :D

xeg 08.07.2008 21:12

:):):)
Hoću, posećivaću forum i iz USA, obećavam:rolleyes:
Samo... možda ću biti Invisible:p

srdjevic 09.07.2008 03:16

Evo, imate avatare (default settings, 80x80px). :cool:

Samo, ako hoćeš da ideš invisible, onda mora da staviš svoju sliku u avatar, da mi ostali znamo ko je nevidljiv. :p

xeg 09.07.2008 07:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik srdjevic (Poruka 2570)
...Samo, ako hoćeš da ideš invisible, onda mora da staviš svoju sliku u avatar, da mi ostali znamo ko je nevidljiv. :p

Hmmm... OK:p

E sad je sve u redu, znas kako kazu:
"Forum bez Avatara kao supa bez rezanaca!"

Edited:
Eto kad Srbin postane Amerikanac - nasi Avatari 80x80 a njegov 92x92 :eek:

srdjevic 09.07.2008 16:16

ahahahah, pa ako sam dobro skontao, default setting je 100 za one u sistemu, a za uploadovane 80... I sta sad ja da radim kad imam pristup serveru pa ne mora uploadujem? :rolleyes:

A pazi kad sam znao da ce proveris.... :D

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:52.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.