![]() |
Zasto su onemoguceni avatari?
Mislim da su bitni kako sa vizuelnog tako i sa psiholoskog aspekta. http://www.blog.gamesville.com/index...reviewImg2.jpg |
Koji si ti liiiik..:)
Mislim da si ti jedini koji je cesce na forumu od mene :) |
Ma niiisaaam:rolleyes:
Cek' da ti objasnim - i na poslu i kuci sam non-stop online, kad se ulogujem na forum nekad stoji taj prozor satima dok ja radim druge stvari. Naravno, bacim pogled s vremena na vreme, kucnem nesto al' daleko od toga da spavam ovde - nekad me sramota pa se izlogujem:D:D:D |
Hahaha ista stvar i kod mene..
|
Od sada koristim Invisible Mode
"Ja sam nevidljiv":cool: |
A da poisključujem ja taj invisible mode, a? To mi zvuči kao nešto što bi samo bata treb'o da ima... ahahahaha :D
Ja recimo držim RSS feed na mom Google Homepage-u, pa samo tamo gledam ima li nesto novo (ne samo ovde)... U suprotnom ni ne otvorim forum (dobro, lažem, nekad ni kad ima novih poruka ne otvorim baš odma', ali dobro, Bože moj... :rolleyes:). Ajd', će da vidimo da ubacimo i te avatare. Ali da obećas (@xeg) da će posećujes forum i iz US kad se preselis... :D |
:):):)
Hoću, posećivaću forum i iz USA, obećavam:rolleyes: Samo... možda ću biti Invisible:p |
Evo, imate avatare (default settings, 80x80px). :cool:
Samo, ako hoćeš da ideš invisible, onda mora da staviš svoju sliku u avatar, da mi ostali znamo ko je nevidljiv. :p |
Citat:
E sad je sve u redu, znas kako kazu: "Forum bez Avatara kao supa bez rezanaca!" Edited: Eto kad Srbin postane Amerikanac - nasi Avatari 80x80 a njegov 92x92 :eek: |
ahahahah, pa ako sam dobro skontao, default setting je 100 za one u sistemu, a za uploadovane 80... I sta sad ja da radim kad imam pristup serveru pa ne mora uploadujem? :rolleyes:
A pazi kad sam znao da ce proveris.... :D |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:52. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.