-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
| dreamerns |
13.04.2009 05:47 |
Pozdrav iz suncane Kalifornije
Evo samo da pozdravim forumase. Mi smo kod Zane od petka...ludo se provodimo...plaze, sunce, okean....holivud...ludilo :-)
Slike slede uskoro...a sada da uzmem jos jedno pivo i idemo na mullholand i izlazak na Sunset Blv :beer: :grin:
|
| wingreen |
13.04.2009 07:27 |
Pravite nam zazubice! :;D:
Zelim vam lep provod! I pozurite sa slikicama!
|
| steficacvek |
13.04.2009 07:31 |
Nauzivajte se i za nas, suncajte i zavrnite jednu turu :ziveli2:
A onda akoBogda sljedece godine u ovo doba makar da organizujemo jedno grupno druzenje generacije 2008/2009 :grin:
Pozdav sa Balkana! :kisa:
|
| landlord |
13.04.2009 07:34 |
poz.. za sve u suncanoj Cali..
uzivajte i obavezno po jedno pivo za mene ispijte..:)
|
| wrath:of:the:lich:king |
13.04.2009 18:11 |
e majke mi da napravimo neko okupljanje...
|
| dreamerns |
17.04.2009 17:19 |
Priloženih datoteka: 1
Dok ne zavrsim blog i ne okacim sve slike, evo jedne male slikice :-)
http://www.zelenalutrija.com/forum/a...1&d=1239985065
@Lanlord
Ma sta jedno....popio sam pet :-)
@ostali
Ima da idemo u taj Las Vegas na okupljanje....samo da vi svi stignete u USA i smestite se....pa cemo da planiramo :-)
|
18.04.2009 01:32 |
Ja bre vec stigla :-)))
Koliko jos da cekam :))
|
| ljiljadule |
24.04.2009 06:57 |
Sta reci slike iz Kalifornije su divne.Sta divne fenomenalne!
|
24.04.2009 14:49 |
ajao osetila sam miris okeana gledajuci vase slike :)
|
| kaneolopa |
25.04.2009 02:22 |
Mi ga jos uvek osetimo ;)b:woohoo:
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:58. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.