-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
- -
Back to Serbia
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=467)
dreamerns |
20.05.2009 21:38 |
Back to Serbia
Doslo vreme da se pali nazad :-)
Eto...iskocila mi je jedna prilika da budem u Srbiji ceo jun. Malo posao, malo godisnji. Nazalost, idem sam bez Kaneolope. Moram priznati da sam jako uzbudjen, jer je sve nekako bilo na brzinu...odmah se kupila i karta...i ja vec iduce nedelje idem nazad. Mami nisam nista ni rekao...iznenadicu je :-)
Kako je cudan osecaj....biti uzbudjen jer ides u Srbiju. Kao prvo "ides u Srbiju"....uvek je bilo "vracas se u Srbiju". Uvek sam bio skenjan kada se vracam...a sada sam uzbudjen sto idem :-)
|
wrath:of:the:lich:king |
21.05.2009 00:42 |
ljubomorna sam, mogu ja sa tobom?? upravo sam se rasplakala jer sam propustila 5 god mature :-((( kako ces zenu ostaviti samu tamo, joooj? kaneolopa dodji kod nas!
|
Macedonia Ohrid |
21.05.2009 06:59 |
Srecan ti put u tvoju Srbiju dreamerns-e. Povedi sa sobom lepe trenutke.
|
landlord |
21.05.2009 07:07 |
Dremeru, moja preporuka je da se ne igras sa mamom tako.. Covjece od strasnih iznenadjenja moze se zeni nesto desiti.. Shvatam ja da ej to dobra fora.. i ja bi nesto slicno uradio.. ali opet razmisli o tome..
Inace srecan put i dobar provod ti zelim.. a Kanelopa ce valjda prezivjeti sa PS3.. dok se ne vratis..:)
|
Srecan put dreameru i probaj da se provedes sto vise mozes...proletjet ce ti juni kao san:beer:
Landlord, cini mi se da i ti putujes ovih dana??:blink:
Ako mi se dobro cini onda zelim vam mnogo, mnogo srece, para i uspjeha u novom zivotu u tim nasim amerikama i da ostvarite sve svoje snove:bravo::1081:
|
wingreen |
21.05.2009 10:49 |
Dreameru zelim ti srecan put i jedva cekam da cujem kakvi ce ti utisci biti kad se vratis. I stvarno javi mami, nemoj se saliti, veliko je to uzbudjenje.
|
Back to School
Drimeru gari, dobro ti nama dosao back to Novi Sad, odakle je sve i pocelo (mislim na Milosa).
|
dreamerns |
21.05.2009 15:44 |
Hvala vam svima na lepim zeljama.
Sto se mame tice, ne brinite se...javicu joj se kada sletim telefonom....da se malo pripremi :-) Necu onako bas banuti na vrata.
|
kaneolopa |
21.05.2009 18:35 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik wrath:of:the:lich:king
(Poruka 10106)
ljubomorna sam, mogu ja sa tobom?? upravo sam se rasplakala jer sam propustila 5 god mature :-((( kako ces zenu ostaviti samu tamo, joooj? kaneolopa dodji kod nas!
|
Ajte vi malo da Chicago-a... meni prazna gajba od petka ;)
|
wrath:of:the:lich:king |
23.05.2009 02:39 |
nemoj 2x da nas pozoves :D
@dreamer pozz mi puno Novi Sad, covece koliko mi nedostaje, jaaako, strand i gradski autobus i moj teleeeep :( auh a tek je 2 meseca proslo otkad sam ovde.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:32. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.