ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Sad mi nista nije jasno ???? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=689)

Ninovranje 20.06.2010 22:25

Sad mi nista nije jasno ????

E ovako, da ne duzim mnogo, informisao sam se da se prijavljujemo na zvanicnom sajtu americke vlade i to za DV-2012 u periodu od pocetka oktobra do kraja novembra. Sad sam ovde na sajtu naleteo na Moja prijava, bilo je prazno pa sam popunio podatke, i vidim da sam se uspesno prijavio za DV-2012 i stigla mi je poruka sa nekim Ticket ID.

Problem je u tome sto neznam bas o cemu se radi, zar ne treba da se prijavim tamo na tom sajtu a ne ovde i da li ponovo treba da se prijavljujem kad za to bude vreme ili je dovoljno sto sam se prijavio ovde, posto negde sam prociotao da nesmes nikako dva puta da se prijavis jer te diskvalifikuju odmah?????

Please help!!!!!!!!!!

P.S. I da li mogu nekako da povucem ovu prijavu da bih se kasnije sam prijavio?????

Ninovranje 20.06.2010 23:00

Nekako sam saznao da na adresi http://www.vuxys.com/ moze da se vidi status ticketa ali nikako ne moze da se obrise?!?

Ako sad ne poludim nikad necu .............:woohoo:

spectra 20.06.2010 23:03

Ako je to ovaj zeleni link "Moja prijava" onda ti je to samo prijava na ovom sajtu, gdje ce ti neko dobre volje s ovoga foruma provjeriti da li podaci zadovoljavaju kriterije, i da li ti je ok slika. Tako da nemas brige. ;)

To cak i pise u vrhu formulara koji si popunjavao:
"Popunite ovaj formular ukoliko želite da proverimo Vaše podatke i saznate da li aplikacija zadovoljava kriterijume na zvaničnom sajtu."

spectra 20.06.2010 23:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ninovranje (Poruka 16744)
Nekako sam saznao da na adresi http://www.vuxys.com/ moze da se vidi status ticketa ali nikako ne moze da se obrise?!?

Ako sad ne poludim nikad necu .............:woohoo:

Calm down, ne brini. :) To je samo servis kojeg koristi ova stranica u svrhu pracenja prijava.
Sve je ok. Neko se odavde provjeriti tvoje podatke, onda ces se na zvanicnom sajtu prijaviti u oktobru, i to je to.:;D:

Ninovranje 20.06.2010 23:12

Jeste zeleni link Moje prijave ali kad kliknem na njega pise mi ovo ''Već ste se prijavili na Lutriju za termin DV-2012. Pregledajte moje prijave.'' A kad udjem u moje prijave pise ovo

Datum prijave Prijava Rezultat
2010-06-20 15:13:07 DV-2012 Stativa... :(

I brine me samo sto mi je stigao ovaj Ticket ID: 83415-14200xxxxx i ovo sto se nalazi na http://www.vuxys.com/ i to Closed Tickets (1 out of 1). Sta mu to dodje closed ticket i open ticket???

Ninovranje 20.06.2010 23:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik spectra (Poruka 16746)
Calm down, ne brini. :) To je samo servis kojeg koristi ova stranica u svrhu pracenja prijava.
Sve je ok. Neko se odavde provjeriti tvoje podatke, onda ces se na zvanicnom sajtu prijaviti u oktobru, i to je to.:;D:

Ma ok ali sta znaci ovo:

''Takođe, možemo Vas i mi prijaviti - besplatno. Samo popunite formular za prijavu na lutriju na našem sajtu, a mi ćemo Vam poslati Vaš Confirmation Number nakon uspešne prijave. ''

spectra 20.06.2010 23:20

Sve dok klikas po ovom sajtu, ok je.

Sigurno ce ti se javiti neko od administratora, i reci sta je s tvojom prijavom, i tada se zahvali i reci da zelis sam da se prijavis.

Pricekaj koji dan da ti se neko javi, a ako se niko ne javi posalji mail na
info@zelenalutrija.com pa pitaj sta je s tim.

spectra 20.06.2010 23:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ninovranje (Poruka 16748)
Ma ok ali sta znaci ovo:

''Takođe, možemo Vas i mi prijaviti - besplatno. Samo popunite formular za prijavu na lutriju na našem sajtu, a mi ćemo Vam poslati Vaš Confirmation Number nakon uspešne prijave. ''

Razumijem ja tebe sto se toliko brines, i sama sam ponekad takva. :grin:

Al gledaj, niko te ne moze prijaviti prije oktobra, pa tako ni "oni". :) Na ovom forumu smo okupljeni da pomazemo jedni drugima. Tako, cut ces se vec s nekim od zaduzenih za te prijave i objasniti sve, i mirno spavaj. :sleeping:

Ninovranje 20.06.2010 23:26

Uh hvala ti, barem jedno veliko olaksanje za laku noc!!!
Pozdrav i hvala jos jednom ...............

spectra 20.06.2010 23:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ninovranje (Poruka 16751)
Uh hvala ti, barem jedno veliko olaksanje za laku noc!!!
Pozdrav i hvala jos jednom ...............

Np, sve je pod kontrolom. :) laku noc

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:37.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.