-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Da li sam pogrijesio?
pozz svima
Prije par dana sam se popunio formular, ali kada sam ga popunio shvatio sam da sam u polje: Are u claiming eligibility for your country oznacio ne, i umjesto toga izabrao BiH s ponudjenje liste.
Zanima me da li ce ovo biti prihvaceno? :blink:
hvala unaprijed
|
libertas222 |
03.11.2010 17:00 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Haris
(Poruka 19505)
pozz svima
Prije par dana sam se popunio formular, ali kada sam ga popunio shvatio sam da sam u polje: Are u claiming eligibility for your country oznacio ne, i umjesto toga izabrao BiH s ponudjenje liste.
Zanima me da li ce ovo biti prihvaceno? :blink:
hvala unaprijed
|
hm...post ti je malo nejasan...jesi rođen u bosni?gdje živiš?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik libertas222
(Poruka 19506)
hm...post ti je malo nejasan...jesi rođen u bosni?gdje živiš?
|
Rodjen sam i zivim u BiH, samo sam nekim slucajem kliknuo ne, i oznacio BiH na listi, jer mi je prvi put kada sam izabrao izbacilo gresku pa sam mislio da BiH uopce nije u toj skupini drzava. A po nekom pravilu sam samo trebao izabrati opciju da, bez biranja drzave s liste. Zakomplikovao sam malo :blink:
|
libertas222 |
03.11.2010 20:06 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Haris
(Poruka 19509)
Rodjen sam i zivim u BiH, samo sam nekim slucajem kliknuo ne, i oznacio BiH na listi, jer mi je prvi put kada sam izabrao izbacilo gresku pa sam mislio da BiH uopce nije u toj skupini drzava. A po nekom pravilu sam samo trebao izabrati opciju da, bez biranja drzave s liste. Zakomplikovao sam malo :blink:
|
Ma mislim da ne bi trebalo biti problema.Ako te izvuku vjerojatno će samo pomislit - eto šta ti je bosanac.:==D:
|
libertas222 |
03.11.2010 20:11 |
Da me se ne bi kojim slučajem krivo shvatilo- Harise- ovo je šala. Rođen si u Bosni koja ima pravo sudjelovanja, tako da je ovo očiti lapsus, koji je po mom mišljenju nebitan.
|
Ovo je meni jako cudno, jer sam testirala zbog jednog drugog clana - ako se popuni adresa i na primer izabere Srbija kao mesto zivljenja i rodjenja, pa se onda selektuje da se aplicira na osnovu druge neke zemlje, sistem nije davao da se izabere Srbija u toj drugoj opciji. Ne znam kako je tebi uspelo to za rukom (tj. misem :) )
|
City Lights |
03.11.2010 20:56 |
Ovo ne bi uopće smjelo proći.. Meni je izbacilo error msg kad sam to napravila (sasvim slučajno, žurila sam s ispunjavanjem).
Nakon toga sam ispravila gresku - ostavila Country where you were born - Croatia, i dolje Are you claiming eligibility based on country were you were born - YES, te sam makla iz drop-downa za COUNTRY OF ELIGIBILITY OR CHARGEABILITY FOR THE DV PROGRAM "Croatia" i ostavila neselektirano (choose an option).
|
Citat:
(Poruka 19512)
Ma mislim da ne bi trebalo biti problema.Ako te izvuku vjerojatno će samo pomislit - eto šta ti je bosanac.:==D:
|
I ja to kazem, pogrijesim tamo gdje niko ne pogrijesi :grin:
|
Citat:
(Poruka 19513)
Da me se ne bi kojim slučajem krivo shvatilo- Harise- ovo je šala. Rođen si u Bosni koja ima pravo sudjelovanja, tako da je ovo očiti lapsus, koji je po mom mišljenju nebitan.
|
I sam mislim da je ovo zanemarivo, ali eto, izjedalo me pa sam morao samo vidjeti misljenje drugih, sad mi je srce na mjestu :grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
(Poruka 19514)
Ovo je meni jako cudno, jer sam testirala zbog jednog drugog clana - ako se popuni adresa i na primer izabere Srbija kao mesto zivljenja i rodjenja, pa se onda selektuje da se aplicira na osnovu druge neke zemlje, sistem nije davao da se izabere Srbija u toj drugoj opciji. Ne znam kako je tebi uspelo to za rukom (tj. misem :) )
|
Vjeruj mi da i sam ne znam XD
Uglavnom formular je prihvacen na kraju, pa sad sta bude neka bude :grin:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:02. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.