Citat:
Prvobitno poslao korisnik zoran80
Pozdrav
samo jedno pitanje za "almo"!
pošto vidim da se prijavljuješ već 7 puta, zanima me tvoje mišljenje šta ti misliš o periodu u kome se prijavljuješ (recimo oktobar ili decembar)? Jesi li u isto vrijeme prijavljivao ljude koji su kako kažeš dobili iz prvog ili drugog učešća?
Pitam te zato što je i meni ovo 5. ili 6. učešće.
Možda je glupo pitanje znam da je to lutrija, ali svakakve su mućke moguće. Jedno je ono što oni napišu zvanično, a možda nešto drugo u pozadini odrađuju. Jedan poznanik iz USA mi je rekao da je tamo upoznao nekoliko naših ljudi koji su stigli preko lutrije, i da su se oni svi prijavljivali u zadnjih 7 dana za učešće na lutriju, tad kad su dobili.
Pozdrav!
|
Obicno sam pravio sve prijave na isti dan ukljucujuci i svoju, jer sam skontao da uvijek iz te grupe bude neko izvucen obicno je oko desetak prijava u roku od dva tri sata i to dva tri zadnja dana lutrije. Do sada su izvuceni ( od osoba koje sam ja prijavljivao) prijatelji ispod 27 godina i mladi bracni parovi. Pa sam zakljucio da i takvi imaju vise sanse nego samac kao ja od 32 godine.Naime, mladji muskarci do 27 godina koji dobiju green card moraju se prijaviti u USA rezervni sastav a za mlade bracne parove kontam da im podizu natalitet ili sta vec

. Tako mislim da ja nemam sanse ali eto nada zadnja umire. Inace mislim da je iza ove lutrije opet neka zavjera americke vlade i da neki budu eliminisani na samom startu

.