Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tarzan
Koliko mi se cini, bice to dan kada ce nam i poslednje ladje potonuti.
Od tada su oni bogovi, a mi i zvanicno ono drugo...Uh!
A toliko sam se nadao i entuzijazma ulozio.

|
Vidjećeš ako ne dobiješ ni za 1-2 godine, onda ti se sve zgadi. Ja sam posle trećeg pokušaja zamrzao sve, ali sam shvatio da ne vrijedi tako razmišljati, ali to su faze kroz koje se mora proći. Čovjeku je u glavi vječita borba biće-neće vize, ali to moraš nekako da staviš pod kontrolu. Da nastaviš da živiš ovde, a da predaješ prijavu i ne brojiš pokušaje. Pa ako se desi onda se posvetiti planovima. Ovako čekati i gubiti godine u nadi, nema od toga ništa. Vidiš, čovjek se prije nekoliko dana oglasio, dobio je iz 12. ili 15. pokušaja. Nekada je čovjeku i kasno za dobitak posle toliko vremena, ali nemaš alternativu. Moraš da nastaviš da predaješ i "potajno" se nadaš. Znači predaješ a živiš ovde boriš se kao da i ne predaješ prijavu.Mislim da je to jedino ispravno razmišljanje, inače ode zdravlje. Znam po sebi kakav sam bio u početku. Treba biti realan ipak je ovo samo lutrija. Znaš i sam da ljudi usput igraju loto,bingo i ostalo pa ako se desi-desi.Tako je i sa ovom prijavom.
Druga je stvar da li je sve lutrija ili ima i neke "mućke" u odabiru kandidata, ali pošto na to mi ne možemo uticati, ne vrijedi se ni nervirati.
Pozdrav!