View Single Post
Staro 09.10.2009, 08:46
lenhi lenhi je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.07.2009
Nepromenjeno

[QUOTE=dreamerns;11800]Nazalost, ljudi uvek teze u svemu da nadju neki "fazon" iliti precicu do cilja. Tako imas kockare koji pokusavaju da provale rulet (nekom nekada i uspe), kao i razne likove koji imaju "pravu" kombinaciju za loto. I dalje se u Srbiji prica da to nema veze sa lutrijom....nego "oni" odaberu prave ljude...proverene. Ako sistem i postoji, nismo mi ti koji ce ga provaliti...jer i da se tako lako provaljuje, vec bi to neko uradio...xxx puta...i o tome ne bi pisao na forumu :-)[/QUOTE]
Ako se na mene odnosi odgovor da kažem sledeće.
I ako neko pokušava da provali koji je "fazon", ne radi to iz hira kocke ili da bi dobio silnu lovu na kocki, bingu... nego zato što mu je nužda da ide jer nema budućnost ovde, ili je frustriran posle 10 godina pokušavanja i tome slično.
Lako je govoriti iz pozicije dobitnika. Vi ste pokušali dva puta dobili i to je to. To je kao kad ja položim ispit zavalim se negdje u kafić i onda govorim kolegama "ma lako ćeš položiti, ispit nije težak, sve će to biti u redu...".
A šta je sa ljudima koji gube godine čekajući?! Naravno da je to lutrija i niko ti ništa ne garantuje, ali pričati iz pozicije dobitnika i nekog ko bez uspjeha pokušava 5-10 godina je smiješno.
Rekao sam da NE VJERUJEM u nikakve mutne radnje, ali da sumnja pada (to je prirodno), ako od ljudi koji dobiju čuješ istu priču.
Ne bih o ovome više, samo sam htio čuti od dreadnot njegovo iskustvo.
Svima želim da dobiju iz prve ako može ali šta je tu.
Pozdrav svima!