View Single Post
Staro 09.10.2009, 17:12
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

[QUOTE=lenhi;11805]Ako se na mene odnosi odgovor da kažem sledeće.
I ako neko pokušava da provali koji je "fazon", ne radi to iz hira kocke ili da bi dobio silnu lovu na kocki, bingu... nego zato što mu je nužda da ide jer nema budućnost ovde, ili je frustriran posle 10 godina pokušavanja i tome slično.
Lako je govoriti iz pozicije dobitnika. Vi ste pokušali dva puta dobili i to je to. To je kao kad ja položim ispit zavalim se negdje u kafić i onda govorim kolegama "ma lako ćeš položiti, ispit nije težak, sve će to biti u redu...".
A šta je sa ljudima koji gube godine čekajući?! Naravno da je to lutrija i niko ti ništa ne garantuje, ali pričati iz pozicije dobitnika i nekog ko bez uspjeha pokušava 5-10 godina je smiješno.
Rekao sam da NE VJERUJEM u nikakve mutne radnje, ali da sumnja pada (to je prirodno), ako od ljudi koji dobiju čuješ istu priču.
Ne bih o ovome više, samo sam htio čuti od dreadnot njegovo iskustvo.
Svima želim da dobiju iz prve ako može ali šta je tu.
Pozdrav svima![/QUOTE]

Nisam mislio direktno na tebe, govorio sam generalno. Sto se tih "prica" tice....evo jedne. Ja sam cuo da ako iz prve ne dobijes, neces nikada dobiti. Vecina ljudi koje ja znam dobili su iz prvog puta. Cak za sve koje sam cuo do nas, dobili su iz prvog puta....pa eto, dreadnot je dobio iz pitaj boga kojeg. Jednostavno, ono sto hocu da kazem je da je to cista lutrija....i da cak i ako nije, cak i ako oni nesto namestaju....bez informacija iz kentucky-a neces provaliti fazon. Sto se tice odlaska i to...u potpunosti razumem, ali ako covek stvarno hoce da ide iz zemlje....ne moze se samo na lutriju osloniti. To je ipak lutrija. Sto se tice poredjenja sa ispitima....ja nisam rekao da je lako ili tesko dobiti....ili dobijes ili ne...nekome treba jedanput, nekome 10 godina, neko nikada ne dobije.

Blog: http://novakovici.blogspot.com