View Single Post
Staro 07.11.2009, 21:04
lenhi lenhi je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.07.2009
Nepromenjeno

[QUOTE=Žana;12363]I ja sam bila vrlo jasna sa svojim postom te ne znam zasto si mene citirao sa sve komentarom "Ja sam bio jasan...".... koji deo od "skole za Adults" nisi razumeo? Ja znam da je tesko razumeti ovaj sistem dok su ljudi jos uvek tamo, ali ne moze to nikako drugacije da se kaze nego tako. Ukucas ime grada i drzave i Adults education u Google i izadju ti sve skole sa programom ESL za odrasle ili ako vise volis imigrante ili jos bolje ljude koji ne govore Engleski. I to je gotovo besplatno. Molim ljude da ne mesaju Intensive ESL koji je pripremni program za studiranje internacionalnih studenata (za one koji ne zele ili ne mogu da poloze TOEFL) i za koji se dobija akademski kredit sa programima koje finansira drzava i neprofitne organizacije a kojima je cilj da pomognu gradjanima u svakodnevnom zivotu.[/QUOTE]
Ma tebe sam citirao iz namjere da stavim u prvi plan tvoje mišljenje gdje si pokušala razdvojiti obično učenje i pripremni program za studiranje. Tad sam shvatio šta pokušavaš reći, do tad ste bili konfuzni i miješali ta dva programa.
Sve je OK. Nema nikakve ljutnje. Šta ću ja tebi soliti pamet ili ljutiti se preko noći kad ti ovde prenosiš višegodišnje iskustvo života u USA. Svako dobro svima!
Pozdrav i za slobu i za nemili!