View Single Post
Staro 09.11.2009, 12:53
American dream's Avatar
American dream American dream je offline
Drug član

Datum prijave: 06.11.2009
US lokacija: možda jednog dana
YU lokacija: HR
Nepromenjeno

[QUOTE=dreadnot;12411]Ne samo da primamo, nego su svi sa podrucja bivse Juge dobrodosli! Sto rece neko, mozda nas optuze da raspirujemo bratstvo i jedinstvo. Usput, ono "takve" ne stoji, jer, barem po mom osecaju za jezik, ima negativnu konotaciju, a ovde su svi, opet po mom osecaju tokom svog vremena koje sam proveo na forumu, vise nego dobronamerni i posveceni zajednbickom cilju - odlasku preko bare u novi zivot.
[/QUOTE]

Ma poanta svega je da se još uvijek prenose preko medija samo negativni ispadi između hrvata, srba, muslimana kojih po meni, ipak ima puno manje nego pozitivnih, samo što mediji stvaraju takav privid. ali mislim da su se vremena bitno promjenila.

[I]drreadnot:
Dok cekate da se i drugi prijave i ostave podatke, skoknite na ovu temu i pazljivo je procitajte. I drugi pre vas su razbijali glavu istim pitanjem i pokusavali da nadju odgovor. Ima neka racunica, ali je i ona relativno nesigurna. Plasim se da vam statistika nece biti ni priblizno tacna jer je uzorak suvise ogranicen u odnosu na ceo broj koji bude izvucen, ali ako volite da se igrate, samo napred.[/I]

odgovor:
kužim što želiš reči ali vidim da forum ima 170 aktivnih članova. ajmo reči da ih se samo 100 prijavilo za lutriju ove godine i ajmo reči da ih je iz samo 70 iz Srbije znači kod izvlačenja nam je bitan samo neki okviran podatak, tj. da li je od tih 70 izvučen, 1,2,3, 5 ili 10 ljudi. (a mislim da ovdje ima i puno ljudi koji se nisu registrirali i samo čitaju a i brojevi koje sam naveo su minimum).
je da je uzorak mali, ali nešto bi ipak pokazao. između ostalog, ako se netko prijavi sa obrazovanjem nižim od High School degree i ipak bude izvučen, mogli bi pobiti tvrdnju nekih, da se njihovi zahtjevi u startu odbijaju. a i u slučaju da izvučeni budu imali University degree na više, jasno bi se vidjelo da obrazovanje ipak utječe na izvlačenje.

P.S. neka mi netko objasni na pp kako da u jednoj poruci stavim 2 citata :==D: