View Single Post
Staro 28.01.2010, 09:06
dreadnot's Avatar
dreadnot dreadnot je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 24.06.2009
US lokacija: Milwaukee, WI
YU lokacija: Beograd, RS
Pošalji Yahoo poruku korisniku dreadnot
Nepromenjeno

Mili moji i dragi, hvala vam svima na lepim zeljama i cestitkama, zaista mi puno znace.
A sada, dan posle, jos uvek nisam svestan svega, kao da je bilo kroz san. Osecaj je jako lep. Nisam juce napomenuo da su predlozili, ako hocemo, da odmah nalepe vizu zeni i sinu, a meni kad donesem potrebnu potvrdu, ali smo to glatko odbili - kad smo do sada isli sve zajedno, nek tako ostane i dalje.
Da, sto rece drimerns, sad treba praviti planove kuda i kako. To mi je cele prosle noci (kao i prethodnih meseci) bilo u glavi i za dan - dva, dok samo prikupim jos neke podatke koje sam zamislio, krecem u akciju preplavljivanja americkog trzista rada svojim rezimeima, pa sta nam Bog da. I u ambasadi sam objasnio da cu tek sada da trazim posao i da adresa koju smo dali nije i konacna destinacija, vec cemo otici tamo gde bude bilo posla, sto je dama preko puta primila sa ocitim razumevanjem. Nism vam nista pisao o iskustvima sa lekarskog pregleda, ali to je tako jednostavno i opusteno, da cak nije ni vredno spomena.
Sa nestrpljenjem cekam vesti o vasim uspesnim intervjuima! (ili prvim kovertama, za novije clanove)

02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010
05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx
01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki
09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki
04. 12. 2009. - Stigla druga koverta
22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled
27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje
09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA!
17. 09. 2010. - D(eparture) Day