View Single Post
Staro 08.02.2010, 15:03
nensy nensy je offline
Član

Datum prijave: 15.06.2009
Nepromenjeno

Dragi drugari, evo i mi da se konacno javimo. Cekali smo da se sve zavrsi i da konacno odahnemo i sa lepim vestima se javimo. I eto, dobismo jos jedan par 'zelembaca' :)

A kako je to bilo:
Oko lekarskog necemo duziti, sve je proslo kako treba. Intervju smo imali danas, u 8:30 i tako se moj muz i ja pojavimo doterani i sve po ps-u, kako dolikuje svecanim prilikama (posto smo poprilicno alternativni, pa hajde bar za ovu priliku da izgledamo kako valja :)
Prosli sve rutinske preglede (mobilni, torbe, jakne..), ulazimo u cekaonicu, a tamo vec sve puno. Uglavno su dosli za turisticke ili posetilacke vize, tako da smo skontali da smo jedini preko lutrije. I samo sto smo zauzeli mesta i moj dragi nije moga da sakrije neopisivu srecu sto smo sasvim slucajno seli preko puta Ane Ivanovic i porodice :)
I tako je pao autogram, malo neobavezno caskanje i jedno cao uz osmeh, kad je zavrsila sa svojom procedurom, jako drago bice :)

U 9 smo usli u kabinu 8 zarad predaje dokumenata i malo caskanja. Par pitanja sta, kod koga, gde, pri cemu je sluzbenik je bio jako prijatan. Sve bilo gotovo za 10 minuta i kada nam je rekao da sacekamo da nas prozovu za otiske i placanje vize. I tako smo cekali do 12! Uz par istrcavanja da platim parking preko mobilnog koji su nam zaplenili, ali srecom kazne nije bilo. I tako u 12, kada smo ostali poslednji u cekaonici, bukvalno, prozovu nas, zavrsimo sa tim, intervju je bio na salteru, potpuno neobavezan, ista pitanja kao sto nam je postavio i nas sluzbenik i sve je bilo gotovo za 10 minuta. I tada nam rekose sve je ok :) Dogovorili smo se da nam vizu izdaju sredinom marta, da bi pozavrsavali sta imamo ovde (citaj:prikupljane para) i to je to!! Sada ostaje da se sve slegne i dobro osmisli sledeca faza osvajanja Amerike.

Svima koji su sledeci na redu, zelimo puno srece i da sve ide glatko kao sto je i nama i cestitamo svima koji su vec zelembaci :)

I da, ako neko ide za NYC, javite se :==D: