[QUOTE=milena_ns;14865]Ja sam se i prijavila zato sto ocekujem i nadam se da cu dobiti kovertu. Nisam se sigurno prijavila da ne budem izvucena.
Ne pravim nikakve planove, jer bi to bilo zaista glupo, ali da se nadam - nadam se. Svako ko se prijavljuje ima vec probudjenu nadu da ce bas on biti taj koji ce medju milionima ljudi dobiti sansu za jedan bolji i lepsi zivot.
Svi normalno nastavljaju svoj zivot od momenta kada se prijave, ali uz cinjenicu da samo prijavljivanje znaci i moguce dobijanje GC, ne mogu svi da ostanu ravnodusni (bar ne ja) i da se prave da se nista ne desava. Ako sam jos i clan ovog foruma i posetilac blogova pojedinih clanova, ne mogu a da ne procitam sta drugi ljudi pisu, kako napreduju, kako se bore, guraju napred... Citam, gledam, razmisljam, sklapam kockice - kako, sta, gde, kako... Cisto zbog sebe da budem spremna, jer ne moze se sve isplanirati i u sve upustiti, a da ne znas bas nista. Da li ce me izvuci sada, za godinu, 2 ili 5, ne bitno je, ionako uvek sve dodje na svoje mesto.
Da li cu se razocarati ili ne, necu znati ako se ne nadam. Uostalom zasto ne bih mislila da sam bas ja ta koja ce dobiti kovertu, nista me ne kosta, nastavljam svoj zivot, a lepo mi je, jer znam da postoji sansa.[/QUOTE]
Naravno da se čovek treba nadati da će biti izvučen.Moje mišljenje je samo da se ovome treba pristupiti kao da si uplatila pravi listić na lotou - da već unapred ne praviš planove šta bi radila sa novcima i zapravo uopšte očekuješ da ćeš biti izvućen.Ono, super bi bilo ako bi te izvukli, ali šta sada ako nisu, igraću i sledeće nedelje.Ja sam jednostavno takva osoba, kada bi mi u glavi bila sama lutrija i mislio samo na to, mnoge stvari bi mi postale nebitne zbog mnogo verovatnije, imaginarne stvari.Ako ti nisi takve prirode, super, na tebe se onda uopšte nije odnosilo to što sam napisao.Želim sreću(zapravo to izvlačenje je već završeno hehe) i tebi tvom dečku pa da dočekate koverte :)
|