View Single Post
Staro 12.04.2010, 08:26
dreadnot's Avatar
dreadnot dreadnot je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 24.06.2009
US lokacija: Milwaukee, WI
YU lokacija: Beograd, RS
Pošalji Yahoo poruku korisniku dreadnot
Nepromenjeno

Hvala svima na cestitkama i lepim zeljama! Kao sto sam vec postovao, puno je mogucnosti i varijanti, ali su sve na jako, jako dugom stapu. Gotovo je nemoguce odavde uraditi bilo sta pametno, kada si potpuno van sistema. Sto vise rezumea bez ikakvog odgovora posaljem, to sam sve vise ubedjen u to. Sada ganjam neke ljude koji su tamo vec duze vreme da me preporuce u svojoj sredini jer svako zna nekog ko zna nekog... itd. Iako se sisanje kuca i maca verujem isplati, ipak cu radije da odem na kratki kurs kod mog komsije frizera (o tome sam zaosta razmisljao), da mi da par osnovnih lekcija iz frizeraja, pa da imam barem jos jednu kartu u rukavu... Lakse je objasniti nekome da mu je takva glava ako mu se ne svidja frizura, nego pomahnitalom vlasniku psa zasto nije ispalo bas kako je on zamislio. Znam kako je sa ovdasnjim vlasnicima pasa, mogu samo da zamislim kako je tamo.
Neki od velikih gradova je sve vise u igri, jer je sansa da ista nadjem preko neta mini(mikro)malna. Barem cu da odem negde gde ima svakakvih poslova, a dok ne iskusim "cari" sistema na svojoj kozi ne libim se nikakvog posla, dokle god puni kucni budzet.
Nastavicu sa postovanjem, naravno, taman posla da prestanem sada kada krece prava igranka.

02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010
05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx
01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki
09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki
04. 12. 2009. - Stigla druga koverta
22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled
27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje
09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA!
17. 09. 2010. - D(eparture) Day