Citat:
Prvobitno poslao korisnik oligoce
molim za pomoc nek mi neko napokon objasni sta se dogadja....Danas su mi telefonom javili da sam izvucena kao dobitnik na lutriju, i da trebam cekati neki covert neko pismo sa instrukcije sta dalje......aplicirala sam putem www.usafis.org u septembru 2009.E sada posto sam udata automatski i moj suprug putuje samnom, jel..  ali citajuci sva ova foruma na net-u totalni haos......  .....sta sad...Imam jedno pitanje i MOLIM za odgovor...Procitala sam da trebam imati depozit u banku od 10.000 dolara ili da mi neko garantira ulaz u zemlju...Niti pare imam niti rodjake imam tamo...i sta sad? gubim sve????????  ......milsim da je to malo glupo.......a i DRUGO PITANJE-zar ne bi oni trebali obezbediti posao i smestaj pre nego sto krenes da se selis?Pobogu stizes tamo i sta? gde ces...kako ces??Meni nista nije jasno...pomozite mi ljudi....I jos jedno TRETO PITANJE-dali ako budem trazila neko da mi da adresu iz amerike, dali ja tamo trebam ziveti kod te ljude???????HVALA UNAPRED SVIMA DOBRI LJUDI POZDRAV IZ MAKEDONIJE
|
Svaka cast,cestitam na izvlacenju!

Razumem da si sad u velikoj euforiji sto su te izvukli ali cim se malo smiris za koji dan,kreni da pretrazujes ovaj forum,ne gledaj nijedan drugi,ovde je svaka moguca tema sazvakana.Znaci,samo lagano,sve odgovore na tvoja pitanja imas ovde...
Pozdrav!