Citat:
Prvobitno poslao korisnik thrice
@Johnny
to za yap yep ti stoji, mada ukoliko nisi primetio pisao sam sve po vuku, na srpskom, tj kako se izgovara sto i nije mnogo bitno...
A sto se tice stoke po postama, nevezano samo za ovaj konkretan primer, imam dosta iskustva sa njima i cinjenica da je to lopovska firma puna neradnika i ljudi koje zabole kako rade posao za koji su debelo placeni, kao i vecina drzavnih preduzeca u Srbiji.. sto je uostalom jedan od velikih razloga sto gomila ljudi sa ovog foruma ima zelju da emigrira iz ove zemlje...
Nema potrebe ti meni 'druze' ovde da drzis pridike, narocito ako vrlo dobro znam o cemu pricam, ovo je tema o prvoj koverti, o vracanju iste i o porbilemima koji se mogu desiti pri tome.. a ako ti nesto nije jasno slobodno me kontaktiraj na pm a nemoj ovde da trolujes.
pametno..
bolje malo vise da se plati postarina, a da ne brines sta li je stoka iz poste uradila sa tvojim dokumentima
|

Dobro druže (bez navodnika naravno) vidim da si se malo naljutio i očekivao sam to. Verujem i da mi ne kažeš da si imao odvratno iskustvo sa uslugom u poštama, i sam sam naravno dolazio često u sličnu situaciju. Slično važi manje više i za sve ostale institucije, ali eto čisto sam ti pomenuo pošto takav komentar nije baš reprezentativan ni za koga na javnom mestu, a osim toga čisto sumnjam da bi se srdevicu svidelo da mu se takav vid izražavanja odomaći na forumu.
Nego nije bitno, da ne pomisliš da ti držim pridike, i ja naravno to često izgovaram i mnogo gore.
A što se tiče yap i yep: "mada ukoliko nisi primetio pisao sam sve po vuku, na srpskom, tj kako se izgovara", opet si katastrofalno pogrešio—yep se ne izgovara yap niti postoji teoretska mogućnost da se u Engleskom e izgovori kao a.
A što se tiče ovoga: "sto je uostalom jedan od velikih razloga sto gomila ljudi sa ovog foruma ima zelju da emigrira iz ove zemlje...", e moj druže, kamo sreće da je to sve tako kako ti misliš da je. Pitaj malo ove što su već otišli koliko su onoga što su očekivali i zatekli tamo.