Citat:
Prvobitno poslao korisnik lavex
Prvo da vas sve pozdravim! Ovo je moj prvi post ovdje.
Prvi post i odmah da se pohvalim da mi (nam - žena i ja smo u pitanju  ) je prije neki dan stigla prva koverta. Pošto nam je ovo prvo učešće ( i odmah dobitak) imam mnogo pitanja koje bih želio da vam postavim. Čitao sam dosta po forumu, ali ima baš mnogo materijala da bi se sve pročitalo.
Prvo što me interesuje je da li je ovo stvarno dobitak, odnosno kolike su nam šanse da dobijemo i drugu kovertu (broj nam je 27 hiljada i nešto, ne znam tačno). Danas šaljemo podatke nazad za Kentucky. Sve smo, nadam se, popunili kako treba, djelimično i zahvaljujući sajtu zelenalutrija.com.
U stvari, toliko za prvi put. Nadam se da ćemo se javljati češće i što prije naći "preko bare". 
|
Cestitke za kovertu!
Mozes li napisati datuma kad vam je stigla koverta i kad je poslana iz KCC? To je bitna informacija za sve koji je iscekuju da bismo znali da li je krenuo novi val?
Kolika je garancija za siguran dobitak, niko ne zna tacno, jer svake godine bude drugacije (recimo za DV2010 je bila vrlo povoljna godina,
tako da su trenutno dosli cak do broja 32000!) Sve zavisi od toga koliko ce dobitnika s nizim brojevima odustati, ili biti diskvalifikovano...
Znam da je neko s ovog foruma dobio vizu sa brojem preko 28 000.
Kad gledamo statistike (pogledaj kako su obradjivani brojevi po mjesecima na
http://www.travel.state.gov/visa/bul...etin_1770.html) vrlo vjerovatno ces dobiti,
tako da mozes da stedis i skupljas papire!
PS. Kada u na ovom gore linku pise CURRENT za npr EVROPU, to znaci da ce u tom mjesecu biti obradjeni svi preostali brojevi koji su dobili prvu kovertu u Evropi.
Prva koverta stigla: 25.05.2010.
Prva koverta vracena: 31.05.2010.
Stigla koverta u KCC: 02.06.2010.
Završen ljekarski: 21.03.2011.
The Day: 01.04.2011.
Green Day 06.04.2011