Bas mi je drago da punite moju temu korisnim informacijama, nema zagadjivanja, svaki komentar je dobrodosao. Dakle, da razjasnimo jednu dilemu - Wisconsin je badger state, ime je dobio ne po zivotinji jazavcu, vec su prvi doseljenici ziveli po zemunicama, zvali su ih "jazavci", pa je ostalo. Takodje, WI ima najveci broj krava u USA i ogromnu proizvodnju sira (pre svega chedar), pa otuda dairy i chees kao simboli.
Volim mirniji zivot, pa mi to odgovara, prosla me zelja za halabukom.
Sto se tice pomoci prijatelja, meni je bilo najvaznije da imam nekoga da nas saceka na aerodromu, da ne lutamo prvog dana kao slepci i ne znamo kuda da se denemo. Sve ostalo je takodje deo iste price - pomoc savetima, preporuka kod poznanika da sam OK i da moze da me zaposli ako ima mesta i sl. Na finansijsku pomoc nikada ne bih racunao, to bi me bilo sramota i da pomislim. Ja i ne mislim da sedim dugo kod ovog mog prijatelja kod koga idem, a pogotovu ne dolazi u obzir da zivimo na njegov racun. Lepo kaze nasa poslovica - Ako smo braca nisu nam kese sestre, kao i ona Cist racun - duga ljubav. Kad se pare umesaju ode drugarstvo do vraga...
09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki
04. 12. 2009. - Stigla druga koverta
22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled
27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje
09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA!
17. 09. 2010. - D(eparture) Day
|