Tema: Razvod i GC
View Single Post
Staro 13.07.2010, 16:03
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik nemili Prikaz poruke
Ljudi koriste informacije sa ovog foruma kako bi bili pripremljeni za sve jednog dana i tu nema ništa loše. Stan, deca, razvodi i zakonska regulativa oko toga su sastavni deo života tako da je meni ok i korisno diskutovati o tome kako bi jednog dana kada se nađe u usa čovek mogao da zna šta da očekuje ili kako da ostane (postane) legalan jer je to mislim interes svih nas.
Možda o nekim stvarima jeste rano razmišljati, ali u svakom slučaju informacija ne može da škodi.
Informacije nisu na odmet, ali te teme nisu nesto sto se obradjuje jednim postom. Suvise je mnogo "ako", a postupke je jako tesko objasniti nekom ko ne poznaje sistem ovde - onda sve mora u crevca. Ja licno za to nemam zivaca: ako se kaze FICO, onda uzme pola strane da se objasni; ako se kaze forleclosure, onda isto; ako se kaze escrow onda se zna sta je kad zivis ovde... u suprotnom, samo se otvara prostor za dalja pitanja i diskusije, po mom misljenju, bez velike potrebe jer su pitanja "sta bi bilo, kad bi bilo". Kad postoji konkretna situacija - meni licno nije problem...
Reply With Quote