Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg
Ti si ocigledno neki filozof ili clan neke stranke tipa radikala/domacina.
Ili se samo poklapa misao.
Ako ti nije bolje zasto zelis da ides, ne kapiram. Ostani menjaj srbiju tu gde ti je super i jepo a tetke i ujne posecuj kad mozes, ionako ne verujem da to kosta puno.
Sto se zivota u Americi tice, svako ima neki svoj vid i pogled. Ja se ne slazem sa tobom da ne bih nikad vozio kamione ali bih dozvolio da me izrabljuje gazda koji placa 200e +malo vise ako uspes da mu ukrades ili te casti da doruckujes.
Moj prijatelj vozi vec godinu i po, zena(nevencana mu je u sumadiji, sad je dobila vizu, doci ce da se vide posle dugo vremena. Onda ce on svoju firmu da vodi malo iz sumadije malo iz chi a drugi ce da voze.
To je sve uradio za 3 godine. Mnogo truda je ulozio ali je mnogo para i zaradio. Njih dvoje su verovatno jedinstveni ali su isterali svoj cilj.
E sad ti imas 25 i obisao si ceo svet a oni cerkicu od 11 koja treba ici kako neko rece na sve vannastavne akrtivnosti koje kostaju boga oca u srbiji.
By the way ona je nastavnik u srbiji(njegova zena).
Tako da ako ti se ne svidja nemoj da dolazis.
Kazes pokusavas da se pravis da si italijan ili ko god. Da li se to stidis sto si srbin?
Izvini na tonu ali ovaj forum odavno nije imao takvog nekog sa negativnim nabojem prema usa kao sto ga ti imas
Pozdrav
|
Slobo, kad smo vec kod voznje kamiona, da li mozda znas, obzirom da rece da je to tvoj poznanik radio, koji su uslovi da se nadje taj posao u USA, ili bas u Atlanti konkretno posto cemo tamo ici (ako dobijemo GC)? Da li je obavezno neko prethodno ozbiljno kamiondzijsko iskustvo? Ako bilo sta znas u vezi sa tim bila bih ti zahvalna da napises koju rec.