View Single Post
Staro 23.07.2010, 01:00
Vuvuzela Vuvuzela je offline
Drug član

Datum prijave: 15.07.2010
US lokacija: Hm, who knows?
YU lokacija: Hrvatska
Nepromenjeno Osnovnoškolska djeca i engleski

:bravo:Prije svega pozdravljam sve članove foruma, a posebnu pohvalu šaljem idejnim začetnicima i organizatorima koji, praktički, danonoćno bdiju i odgovaraju na, ruku na srce, svakakva pitanja. Imigracije je od kad je i ljudi, ali konkretno imigraciju u USA ja bih podijelio na vrijeme prije ovog foruma i na vrijeme poslije. Upravo završam s višetjednim čitanjem kompletnog foruma i svih tema i mogu reći da, sad pri kraju, moram puno razmišljati kako bih pronašao pitanje koje da postavim s obzirom da sam odgovore na skoro sva pitanja već pronašao na forumu. Dosad se nisam prijavljivao na DV lottery, skoro da nisam znao ni da postoji, al kad sam čuo za to i pronašao ovaj forum dobio sam odgovore gotovo na sva pitanja. Planiram prijavu za DV2012 sa cijelom porodicom - supruga, ja i dvoje djece (8 i 10). Ono što me naravno najviše brine su djeca, odnosno njihovo znanje jezika. Kći će sad u drugi razred osnovne, a sin u četvrti. Oboje uče engleski u školi, bili smo i na odmorima u inzemstvu gdje su morali malo da ga koriste, ali doći u SAD i krenuti u školu??:no:
Supruga i ja smo dosta fluentni u engleskom i mislim da tu ne bi trebalo biti problema (uz još dodatno ućenje i pripremanje u nekoj školi stranog jezika naravno) ali bojim se za djecu, odnosno nisam siguran kako njih najbolje pripremiti za to. Ako netko ima takvih iskustva, ako je netko slično prolazio molim neka pomogne. Uglavnom, još jednom čestitke svim moderatorima i nadam se da ćemo zajednički pratiti našu prvu i drugu kovertu, lječnički pregled, interviu i.... naravno ono što slijedi - Green card! Pozz!:bravo: