eto da i ja podijelim nase iskustvo sa vama. kao sto mnogi prije rekose, za trazenje posla, sve je pitanje srece i veza i nema jednog odgovora. mi smo u chicagu vez 6mj. ja radim u zubarskoj ordinaciji vec 5-ti mjesec, zaposlena bez ikakvog iskustva( po zanimanju inzinjer masinstva i dizajner interijera) preko poznanstva normalno.a moj suprug inzenjer elektronike, 17 god radnog iskustva,CCN zavrsen , ima preporuke regijonalnog adriatic menadzera PANDUITA, i vec 6mj popunjava aplikacije ide na razgovore i nista, za neke je prekvalifikovan za neke ja slabo kvalifikovan, vec neznamo ni broj prijava koliko je popunio. aplicirao je i za rad po trgovinama elektronike, t-mobile,itd. ali nista vecina odgovora je vase kvalifikacije su nevjerovatno dobre ALI mi smo nasli boljeg kandidata. tako on popunjava i dalje i tjesimo se da statisticki i on mora doci nekad na red ili upoznamo nekoga pa veza proradi.
klinci su nam u srednjoj skoli, uklopili su se nevjerovatno dobro,sretni su sto nam je i najvaznije jer zbog njih smo i dosli. za sve one koji se sa klincima spremaju na put, trazite odmah stan u sto boljem kvartu jer skole kad dodete upisujete po mjestu stanovanja a u vecim gradovima kao chicago ogromne su razlike.
ako vas zanimaju cijene zubarskih usluga pitajte, imam informacije iz prve ruke

, ako neko ima ideju kako zaposliti muza slusam pozorno.