View Single Post
Staro 16.10.2010, 21:19
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score Prikaz poruke
Ok, za razliku od uobaicajenog, totalno se slazem u svemu sto ovde pise (ukoliko je to uopste bitno), ali me jedna druga stvar ovde pomalo intrigira.
Da li si ti Zana ovde tajni moderator, supermoderator, neka vrsta admina ili uopste neka vrsta "vlasti" na ovom forumu? Mnogo mi tako deluje zbog nacina na koji je obracas ljudima koji ovde pisu i uopste iz tvog stava. Ukoliko jesi, pozdravljam, verujem da si prava osoba za to, ukoliko nisi, ne vidim razlog za ovaj "patronizing" od tebe kao ravopravnog clana ove nazovimo je zajednice?
Ti si zaintrigiran mojim statusom na ovom forumu, a ja sam zaintrigirana nepostovanjem pravilnika. Kao "ravnopravan clan" ovog foruma ne zelim da citam postove koji ponizavaju i vredjaju jedan deo clanova (bez obzira da li su vecina ili manjina) na bilo kojoj osnovi. Ne znam po kojoj "teoriji zavere" ne smem da zamolim za postovanje pravila jer nisam "vlast". Moj cilj ucestvovanja na ovom forumu nikada nije bio upucivanje u proces, jer sam uveliko bila drzavljanin kad sam postala clan - moj cilj je bio i ostao upoznavanje novih imigranata sa zivotom i zakonom u USA i posredno zastita mojih prava kao drzavljanina Amerike i tax-payera ove zemlje od zloubotreba sistema na bilo koji nacin. Ja nisam ovde jer mi je dosadno, jer trazim prijatelje, jer trazim srodnu dusu, jer hocu da kazem nesto sto u normalnom zivotu ne mogu. Zalosno je sto od mog posta pokusavas da stvoris raspravu o tome da se ja stavljam iznad drugih, umesto da obratis paznju na stvari koje su neprimerene. To sto druge upozorim i u privatnom zivotu da je nesto nezakonito ili neprimereno, ne znaci da sam sudija, policajac ili tajni agent.

No, cudi me da sam zaboravila da sam se i pre "odlaska" od tamo i "dolaska" ovde, svakodnevno susretala sa slicnim teorijama. Ako ce to da ti pomogne, recimo da cu sebe da "izdignem" zbog sati provedenih telefonirajuci konzulatu i ambasadama da saznam informacije koje bi clanovima foruma pomogle i odgovorile na njihova pitanja, kao i istrazivanje svakojakih zakona i pravilnika, neprospavanih noci da sve to prevedem i rastumacim. Izmedju ostalog, i onda kada je tebi trebalo tumacenje za waiver i to bez obzira sto se ne slazem sa tvojim stavom u vezi sa vakcinama. Da nije i taj moj potez bio zbog "patronizing"? Cudi me da ti tada nije zasmetalo sta pisem. A ti i dalje permutuj redosled i znacenje, i umesto da se pitas kako bi ovaj forum opstao kad bi se dopustilo da svako propagira koje kakve ideje (imajuci u vidu skorasnju balkansku istoriju, hajde da se zapitamo dokle bi to dovelo), ti se "intrigiraj" kako sam se ja "drznula" da podsetim na Pravilnik.

Nemam nameru da dalje odgovaram na ovakve prozivke. Niti je ovo prvi put da sam podsetila na Pravilnik, niti poslednji, niti sam ja jedina koja je to uradila. Ali je definitivno prvi put da se neko oglasio ne zbog samog posta, vec zbog osobe koja je postovala.

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle Prikaz poruke
Da, i mene je to interesovalo, jesi li moderator, potencijalni moderator u fazi dokazivanja ili cisto zelja da budes....Ukoliko jesi cestitam, jer ti zaista nista ne prolazi, a iz licnog iskustva znam koliko je to bitno....

Bila sam moderator.