View Single Post
Staro 18.10.2010, 17:29
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Sve si u pravu, ovdje ocigledno se optuzujemo ja i Score da smo prekrsili pravila. U redu, samo meni niko nikad nije poslao nikakvu PM da sam to uradila....Ja bih to jako cijenila...Ali jednostavno ne volim na ove indirektne nacine da mi se skrece pozornost....Pod izgovorom: Podsjecamo sve clanove...Ne mora ti nekad direktno biti nesto receno da bi znao da je upuceno tebi.....I da ne mijesamo kruske i jabuke, ovdje niko nije prekrsio pravila u vezi imigracije, procesa, viza, i sl....Skroz je u pitanju druga stvar koju znamo nas nekoliko i zato kazem da je ovo nasa stvar koja se nije ni trebala ticati vas, i zato opet ponavljam....SLazem se-trebalo se sve ovo zavrsiti preko PM....

I ni u jednom momentu ne dovodim u pitanju Žanin doprinos forumu, svaka cast, pa meni licno je pomoglo par njenih postova, nek tako i nastavi, govorim o tome ako sebi vec uzimas za pravo da opominjes nekoga, ili ako te je taj neko potakao na to, onda rijesi sa njim ili prijavi anonimno onome ko je zaduzen za to i bice sve ok, nece te niko napadati, i necemo uznemirati ostale članove...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????

Last edited by Isabelle; 18.10.2010 at 17:36.