View Single Post
Staro 28.10.2010, 00:01
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Daleko bilo BK i ja - nikad bila i nece da bude kombinacija Sem nekoliko privatnih univerziteta (svetskih) na kojima bih radosno studirala, ja strogo cenim public education... i tamo, i ovamo. U Srbiji ima jos dosta vode da protece dok se ti privatni univerziteti ne dokazu i postanu cenjeni. Koliko ja cujem, a ne zelim nikog da vredjam - privatne upisu uglavnom oni koji su ispod crte na drzavnim. Iskreno, to je vazilo i za mnoge Vise skole - upisuju oni koji nisu primljeni na Univerzitete ili su padali godine... ja se izvinjavam ponovo, ali tako vecina ljudi i poslodavaca misli (ko i ovde kad cuju za University of Phoenix diplome).

Nisam imala diplomu univerziteta, zato sam pocela iz pocetka (to ti se sve jedno desi ako planiras "da nastavis" skolovanje - predmeti se ne poklapaju sve jedno, tako da priznaju mozda jedan ili dva ispita - imala sam neke ispite ali nisam ni pokusavala da mi priznaju bilo sta). Znaci ili imas diplomu, ili je nemas. Nema izmedju. E sad, i kad imas diplomu - sto se tice nekih struka, kao da je nemas (sistemi se toliko razlikuju da ispadne da nista ne znas primeri: pravo, finansije, etc)
Reply With Quote