View Single Post
Staro 25.12.2010, 00:07
milelj milelj je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana Prikaz poruke
Nenade, hvala na postu - ja iskreno do sada nisam htela da se javljam jer sam mislila da sam usamljeni slucaj koji za celu ovu pricu misli da je ogroman "srbijanski" bullshit. Ne znam prosto ni odakle da krenem...

Coveku koji je objavio komentar na porodicu Nastic verujem, pogotovo u vezi sa podatkom da su i "duzni i ruzni" - ljudi su podneli zahtev za zastitu na osnovu Chapter 7 da zastite kucu koju su kupili... zao mi je sto moram to da priznam, ali tipicna prica za mnoge ljude sa naseg prostora: izvlaci pare sa kartica, kupuj kola i kucu, stavljaj pare na racune familije razno razne, proglasi bankrot i budi veliki Baja na Balkanu. Dakle, slucaj Nastic (da ne bude da izmisljam) je ovde, tacka 48. Dalji komentar na to nemam.
Ja cu samo vas pitati imate li vi dece kada pisete ovakve stvari za te ljude? Hocete da kazete da je to sa decom sve maska kako bi oni uspeli da se izvuku i da ne plate kucu i ostalo, a decu ko sljivi? I to sto je ruzan i duzan, stvarno sramota za komentar.

Ako to jeste tako te debile bi trebalo osuditi na robiju, ali mislim da stvarno ne mozete donositi takve zakljucke.

Dalje, mrzelo me da komentarisem svaku recenicu...

Jel neko bio sa tom decom kada su im uzimani iskazi? To sto bi trebalo neko da bude sa njima ne znaci ni da jeste. Nemojte pricati da je nesto bilo kako bi trebalo da bude, ako niste 100% sigurni u to.

Evo, meni se pre neki dan desilo da sam kupio Tropicana sok koji je bio dosta cudnog ukusa. Rok upotrebe nije ni bio blizu isticanja, pa sta sad? Iako sam do sada kupio 100 sokova, svi su bili OK sem jednog. Znaci izuzeci se desavaju i debilni su mi recitacije kako se nesto radi, kao da se od toga nikad ne odstupa ili da se izuzeci ne desavaju. Sad, ne kazem da je bilo ikakvih propusta u tretiranju Nasticevih, ali ne mogu ni da tvrdim da nije. Mozda je zastupnik omasio adresu i zakasnio kada su uzimali iskaz. Mozda su deca sama pocela da govore pre nego sto je zastupnik dosao... Ako niste bili tamo, suzdrzite se recitacija iz udzbenika... Naravno, svako moze da iznese svoje misljenje, ali nemojte tvrditi stvari za koje ne mozete biti sigurni 100%

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
BEOGRAD 24. 12. 2010

Drzave Srbije nigde nema da pomogne sada. A kad je trebalo za Miladina Kovacevica odmah su reagovali. Srbija = banana drzava.
Kovacevic je verovatno bio spijun koji se nadrogirao i napio i izmlatio klinca koji je duplo laksi od njega. Kazem verovatno jer nisam bio tamo niti znam bilo koga od njih licno.
Nastici su obicni gradjani nase zemlje, koji politicare nikada nisu puno zanimali, gde god da zive.

Jos dalje, neko je komentarisao da li je crkva u ovom trenutku bitna deci? Meni nije, ali da su nekog malog jevrejina Abrahama dali na cuvanje AfroAmerickoj porodici Aziz koji dete vodi u dzamiju, to bi bio skandal svetskih razmera. Prema tome, ocigledno da jeste bitno!