Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aj Jovo nanovo
Pozdrav svima!
Obzirom da (kako cujem od drugara sa lica mesta) po Jevropi i nije bas najsjajnija situacija, kao jedino logicko resenje se javlja USA. Nemam zivaca da cekam da me neko mozda izvuce, a mozda i ne, pa sam stogao nasao drugu kombinaciju kako da se dokopam vize (usavrsavanje engleskog jezika) ali je cinjenicno stanje da je prvensteni motiv odlaska novac i mogucnosti da se isti zaradi. Iskreno, alav sam i grizem, ne umem drugacije i uopste nisam probirljiv u izboru posla ili poslova, bitno je samo da se ili mnogo zaradjuje ili neka se i zivi kranje sirotinjski samo da postoji perspektiva i svetlo na kraju tunela.
|
Dakle F1
Ukoliko sam pogodio, onda ti je Chicago najbolje resenje za pocetak (okreni obrni Chgo)
Razradili smo temu o dolasku bez GC na vise mesta. Sume sumarum, preveliko cimanje uz previse stresa kako bi se opstalo u legalnom statusu i u nekoj krajnjoj instanci sredili papiri...
Elem, i sanse za dobijanje studentske vize su polovicne. Treba ti zesca "zvaka", dobra priprema za razgovor i gomila dokumentacije...
Srecno u pohodu