View Single Post
Staro 25.12.2010, 08:24
milelj milelj je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik TheNenad Prikaz poruke
Brate...

Neka, priznajem, Amerofili smo. Ne želimo da čitamo vesti iz više izvora već iz samo jednog, a iza svega što se desi u Americi stoji neka zavera. Jevreji su ispred kontrolne table. Za nas je prekasno, spasi sebe, čujem da "The Lone Gunman" traže novog člana, a treba i Trećem Oku novi urednik...
Extra komentar

Samo jednu stvar nije tacna. Niste vi Amerofili, nego ste klinci koji ste zaljubljeni u Ameriku i ne vidite njene prave osobine.

Ja jesam Amerofil!!! Ameriku vidim onakva kakva je, puna vrlina sa ponekom manom ali sam ih svestan i volim je takvu. Ne mogu da tvrdim da u svakom gradu u Americi mozes da izadjes kad god hoces uvece sam, da nema stenica u centru NYC-a, da nikada nikom nisu povredjena ljudska ili decija prava itd.

Ono sto sam ja komentarisao jeste pravljenje teorija zavere sa vase strane bez ikakvih dokaza. Taj tip meni izgleda cudno na slikama, ne mogu ni da pojmim sto bi imao slike gole dece na poslovnom racunaru (pogotovo sto ne znam starost dece na slikama) i sve u svemu, mislim da se sva buka nije digla samo zbog par slika. Ali pazite sad tu decu su smestili u okruzenje koje je njima nepoznato, drugaciji jezik i drugaciju kulturu, sada su ih jos i razdvojili i to sve traje vise od 6 meseci. Meni nije jasno sto to traje toliko dugo, ali opet ne mogu da tvrdim da je bilo bilo kakvih propusta u preceduri, da li su Nastici stvarno krivi, da li je to njihova shema da se izvuku iz dugova ili sta vec.

Moj primer takvog razmisljanja je za Kovacevica, a tvoj komentar na to je vise nego dovoljan.

Po onome kako je nas konzul reagovao, da je za jednog srpskog studenta placeno 100.000 usd zato sto je premlatio nekog momka, to moze biti jedno sasvim logicno objasnjenje. Ne verujem da bi se konzul trznuo da bilo ko od nas zatrazi pomoc. Pogotovo ne sa 100K.

"The Lone Gunmen" je bila simpaticna serija, trebalo bi da pogledas pilot epizodu. Koliko znam prikazivala se i na FOX-u u Afganistanu.

Trece oko odavno nepostoji, tako da ne postoji ni mesto urednika... Mada, mozda u vasem svetu gde je svaki Amerikanac supermen, betmen ili nesto vise, gde umesto vode tece nektar, a Amerika prepuna cvetnih livada postoji i urednik Treceg oka...