View Single Post
Staro 25.12.2010, 18:25
TheNenad's Avatar
TheNenad TheNenad je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2009
YU lokacija: True north of Serbia
Nepromenjeno

Citat:
Niste vi Amerofili, nego ste klinci koji ste zaljubljeni u Ameriku i ne vidite njene prave osobine.
Bolje da nisam naveo godište u prethodnom postu...

Citat:
Ono sto sam ja komentarisao jeste pravljenje teorija zavere sa vase strane bez ikakvih dokaza.
"That goes both ways". Kad smo već u situaciji "rekla kazala", onda šaljemo ovde ono što čujemo od naše dijaspore jer ću njima pre verovati nego nekredibilnim medijima koji žele da malo odvale broj tiraža. I sad šta je verovatnije? Da je ćale bankrotirao (dokazano) i maltretirao decu (pod znakom pitanja), što mnogi rade svaki dan, ili da su neki masoni/iluminati/jevreji/antisrpski lobiji/neprijatelji došli do ideje da maznu decu Nastićima? Hraniteljske porodice i čitava procedura oduzimanja dece košta, i stopostotno sam siguran da bi američko pravosuđe najradije htelo da do ovakoga nečega nije ni došlo (kao i kod bilo kog drugog pravosudnog sistema). Na YouTube-u smo već pokazali gomilu snimaka gole dece, a njih niko nije povijao.

Citat:
Ali pazite sad tu decu su smestili u okruzenje koje je njima nepoznato, drugaciji jezik i drugaciju kulturu
Hraniteljske porodice su uvek novo okruženje i uvek će biti nepoznato za decu. Jezik u toj porodici je najverovatnije Engleski, i ne verujem da nešto baš zabole socijalno da vija porodice po čitavoj zemlji i da nađu onu koja govori srpski jezik, i to blizu srpske pravoslavne crkve. Ja ih prvi ne bih stavio u srpsku porodicu, da budem iskren, jer trenutno je bolje da žive na "neutralnom" terenu.

Citat:
Moj primer takvog razmisljanja je za Kovacevica
Ma ok... shvatam zajebanciju sa tvoje strane, ali porediš puke teorije zavere sa nečim što je vrlo moguće. Po tvojoj logici, možda je zapravo bilo maltretiranja dece, a možda su Mulder i Scully našli shodno da nađu nove regrute, te ne možemo isključiti ni jedno ni drugo.

Citat:
Ne verujem da bi se konzul trznuo da bilo ko od nas zatrazi pomoc. Pogotovo ne sa 100K.
Kovačevićeva porodica ima veliki uticaj među domaćim političarima. Kraj priče.

Citat:
Trece oko odavno nepostoji, tako da ne postoji ni mesto urednika...
Svaki dan ga viđam po trafikama...
http://www.treceoko.novosti.rs/code/navigate.php?Id=183

Citat:
"The Lone Gunmen" je bila simpaticna serija, trebalo bi da pogledas pilot epizodu.
Je l' to ona što predviđa napad 9/11?

I sad na kraju, šta da radimo? I dalje su jedini izvori o ovoj vesti oni domaći, koji praktično imaju manje dokaza nego mi ovde na skromnom forumu. Da se pridružimo pljuvanju imperijalista po 1001 put kako nas neko ne bi nazvao klincima koji su zaljubljeni u bledu sliku Amerike iz Holivuda? Da izigravamo neke hipije koji se bore protiv establišmenta? Vidim da ovde ima određenih članova koji su se zbog ove vesti direktno uplašili (kako i ne bi?), a eto ti im baš pomažeš, ulivajući u njih svest da je kod amera prodaja dece sasvim cool i da je oduzimanje dece iz poštene porodice svakodnevna pojava, pozivajući se na neki "holier than thou" princip razmišljanja... Možeš misliti, mi smo u matriksu, a ti si eto Neo, živiš u realnoj Americi.
DV2015 - Has not been selected
DV2016 - Has not been selected
DV2017 - Has not been selected