ccc koliko mi je samo drago kada ljudi koji su sposobni i koji zele da ostvare nesto u zivotu odu iz ovakvih sredina gde nazalost nemaju uslova zbog cinjenica koje si naveo, svesno i znajuci da svoje zivote bukvalno moraju da zapocnu od 0, od novog lista i sve iz pocetka, i jos uspeju, e pa to je velika radost i toplina za dusu i za svaku pohvalu.
Jos jedna od mnogih prica koja u velikoj meri ohrabruje i daje optimizam svima onima koji se dvoume da li da odu ili ne,da zapravo za svojima zeljama i snovima treba ici,probati i uraditi bilo sta pa kako god,ja sam recimo rodjen u Sloveniji, kada je rat poceo otac je bio vojno lice mislio da ce u Sloveniji da bude strasno,preselili smo se u Srbiju i onda vec klasika,dosli smo gde smo dosli,ja se nikad nisam pomirio sa tom cinjenicom,pokusavao sam da se vratim ali su me uvek odbijali, tako da se sada nadam da ce mi fact da sam rodjen tamo u ovom slucaju pomoci i biti od znacaja i srece,te izvucen na lutriji.
Jedino sto zeni nije svejedno,jer joj tesko pada pomisao da bi toliko daleko zivela od svojih i da ih ne bi cesto vidjala,ali svako treba da zivi svoj zivot i da se bori da mu bude bolje,trenutno zivimo u trosobnom stanu sa mojima,uzeli smo jednu sobu,a kakva je situacija svoj stambeni prostor i zivot nikada necu srediti i promeniti,tako da bez razmisljanja ako budem izvucen otiso bi kod sestre u drzavi Indijani i pokusao da nesto promenim na bolje.
Eto nisam hteo da ti poremetim temu,ali imam potrebu da iznesem sta mislim i osecam s'obzirom da se ovde na forumu okupljamo mi koji se slicno osecamo i razmisljamo i koji zelimo da promenimo zivote pomocu Lutrije,jer se ne moze sa svakim pricati o promenama na ovakav nacin zato sto ima ljudi koji ne zele i nisu spremni da promene svoje zivote,vec ce radije cekati da im padne sa neba.
|