Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
[b]Ukoliko ste osudjivani oni ce to saznati onog trenutka kada polozite prste kod njih u ambasadi...
Hoce li me proveravati dodatno?
Bez obzira sta Vi predali u ambasadi ukoliko Vas izvuku za GC FBI ce uraditi 'background check' na Vama tako sto ce sluzbenim putem na relaciji ambasada-BIA zatraziti podatke o Vama koji se ticu svega. Bukvalno sve (krediti, minusi na tekucim racunima, sudari, prekrsaji, kazne, skola, imovina itd..) tako da realno nije resenje da lazete nesto. Vas dosije od barem 500+ strana ce im biti dostavljen. Tu se vidi ali bukvalno sve.
Devojku su izvukli za GC a ja imam crime dosije?Ok. Ukoliko je devojka izvucena....
|
1. Ovo nije tačno oni nisu vezani na našu bazu, mogu oni da dobiju i za sat vremena informaciju, ali "osoba" koja traži studentsku ide normalnom procedurom ili uopšte ne ide na dalju proveru, to oni odluče.
2. Ambasada ne traži od BIA već od manje instance pa ako tu ne prođete dalje sigurno ne idete u proceduru.
Da li će FBI da traži "background check" od BIA za vas ako prođete ovaj prvi deo?
Možda ako ste im nešto sumljivi, ali BIA sigurno neće da dostavlja njima gluposti na "500+" strana i "bukvalno sve" nego će opet proveriti Vašu "krimi" prošlost i dostaviti na jednom papiru možda i dva.
Inače ako je neko bio osuđen i odležo je kaznu nakon 5 godina imam prava da traži brisanje, samo što mu se sve gleda da li je bio "čist" tih 5 godina i težina kazne. Za uslovne kazne "lakše" prirode brisanje ide bez problema.
3.Ovo za devojku kao nosioca i partnera koji ima krimi dosije je diskutabilno i zavisi kakav krimi dosije ima neko itd. Svako treba za sebe da proveri šta može i kako može a ne odma da odustane...
Ništa nije pouzdano, bar ne u Srbiji.
Pozdrav