Citat:
Prvobitno poslao korisnik TheNenad
Šta? Da je Miladin nevin? Da je arapin odustao od kupovine dece? Nemojte opet da započinjemo flejm bez potrebe. Ja i dalje tvrdim da je ovo izuzetak a ne pravilo, a ako vi zaista mislite da je ovo dnevna pojava, ne vidim zašto ste uopšte i emigrirali.
|
Ako je Miladin nevin, sto smo placali milionce? Ne mislim da je nevin, i da jeste smlatio onog klinca, sad, zbog cega, ne znam, ali sve jedno... Ako je momak (Brajan ako se ne varam) i preterao sa ponasenjem, ne znaci da neko moze da ga bije, pogotovo ne onoliko... Nesto mi se ne cini verovatnim da je Miladin bas morao batinama da ga "vaspitava", u ostalom nije cak ni njegovu devojku dirao... Mada, ima toliko pametniji nacina da utrosim vreme, nego da pisem o Miladinu...
Drugo, ja mislim da je ovo izuzetak, a ne pravilo. Ne znam zasto se u opste meni obracas i koristis moj citat za ovakav komentar. Ako ti se ne svidja sta drugi ljudi pisu, komentarisi njih a ne mene! Ja sam hteo da dodjem u USA mnogo pre nego sto sam stvarno dosao, pre toga sam bio par puta, uvideo sam njene vrline i mane.
I vec sam napisao, i opet cu, nije mi tesko: Amerika jeste odlicna zemlja, ima 1000 divnih stvari, ima i neke stvari koje mislim da ne valjaju (genetski modfikovanu hranu, prljave prodavnice, bedbugse svuda po NYC) i necu nikada reci da je to super i da mi je to extra. I neces ti sigurno da mi odredjujes gde cu ziveti i sta cu raditi!
I ne znam zasto se ovaj glupi forum toliko podelio na dve grupe:
Amerouvlakaca i izvornih balkanaca?
Ja nit sam jedno nit sam drugo. Jbg, ja sam ziveo u i radio u Beogradu, patio se kroz skolovanje koliko i ostali, poceo da radim prvi posao za 150 evra kada su ljudi radeci u piljarnicama imali 300, imao srece, postigao odredjene rezultate, presao da radim u inostrane firme, i tu postigao rezultate, imao finu platu, kola, ziveo na Novom Beogradu, stigao da vidim Ljubljanu, Zagreb, Sarajevo, Brisel, Cirih, Bec, Prag, Budimpestu, Varsavu sto privatno sto poslovno. I mozda nisam dosao iz Pickovca na Mlavi da da mogu da se odusevljavam toliko Amerikom, kao da govno ovde ne smrdi, da im na salterima rade ajnstajni (tako i u tim child service sluzbama), i da kad izadjem napolju sve mirise na djurdjevak.
Realno, imam pametnija posla nego da se ovde smaram.
CAO!
A Zana, tvoji komentari su toliko jadni, da sam siguran da ti imas gomilu svojih frustracija i problema, pa se ovde istresas da necu nista ruzno da ti napisem. Zao mi te i ovako! Mislim da sam covekoljubac, istinoljubac, pravdoljubac, i mislim da sam bio isuvise fin sa tvojom klasifikacijom.
U svakom slucaju, hvala na druzenju, snalazite se kako znate i umete...