View Single Post
Staro 18.01.2011, 05:32
milelj milelj je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik TheNenad Prikaz poruke
Nije se podelio... podelili ste ga. Prelistaj po koju stranicu iza i pročitaj ko je započeo sa prozivanjem i deljenjem.
Mi nismo! Neko sigurno jeste ali to nisam ja. Da si citao moje postove video bi da ja nikada nisam napisao nedokumentovano lose/dobro protiv/za USA/SRB.

Citat:
Prvobitno poslao korisnik TheNenad Prikaz poruke
Pustio si buvu, bacio si ulje u vatru, i sad se praviš kao uvređenim... ma nemojte molim vas. Niko ti ne govori gde ćeš da živiš i kako ćeš da živiš, ali molim vas sve da prekinete sa holier than thou ponašanjem, gde vi znate kako zapravo stoje stvari, a mi ostali smo idioti koji sanjarimo i uvlačimo se u dupe jednoj naciji. Pobogu, živite u državi od 300 miliona ljudi, a ključan faktor formiranja mišljenja o istoj jeste loše napisan tabloidni članak u Blicu!
Jesam bacio ulje na vatru da vidim ko ce se osecati prozvanim. Nisam bio iznenadjen.
A to HTY, i da bilo ko zna kako zapravo sto je stvari, opet to nisam bio ja. Da stvarno jesi citao moje postove, u njima nikada nisam napisao:
da Miladin nije kriv, iz prostog razloga sto licno mislim da jeste
da Nastici nisu zlostavljali decu, jer nisam bio siguran niti sam imao bilo kakve validne podatke
da decu hoce Arapi, Meksikanci, Kinezi, Pakistanci ili Liliputanci
da su Amerikanci ovakvi ili onakvi...

Ja Ameriku volim i i nemam potrebe da pisem bilo sta za ili protiv nje, ako ne mogu objektivno da sagledam cinjenicno stanje. Ali, i ovde imas gomile sranja i gluposti...

Ja sam samo hteo ostavite prostora da nije sve u Srbiji toliko blesavo, da to sto je neko ruzan i duzan, a uz to i Srbin, ne znaci da ce sjebati svoju decu samo da bi dobio neku korist.
To je bio moj prvi post na ovu temu jer ste ispljuvali coveka a da ne znate ni ko je ni sta je.

I sto je jos gore, jos vam nije jasno sta sam ja u stvari pokusao da vam kazem. Prodji jos jednom kroz MOJE postove i ono sto sam JA napisao, pa ces videti.

I to sto ste se osetili prozvanim da komentarisete na ovu temu govori jos vise o vama ko ste i sta ste. Clanak i nije istinit, ali vasa reakcija jeste.

I za kraj, jebes ti sve ovo, i blic i ostale gluposti. Niko se od ovakvih gluposti nije leba najeo. Nego ako ikada budes dolazio u NYC, da zgrabimo mi jedno pivo, znam gde ima lep tocen Ginis, Stela u flasicama itd. A i gde ima fine meksicke, kineske, bosanske, srpske, tajlandske (i jos mnogo *ke) hrane, pa da mozes da uporedis jel bolje ovde ili kod tebe

I kao odgovor na temu:

NECE ti niko oduzeti decu ako ih budes kupao, samo nemoj dozvoliti da ti dete od osam godina slika sebe i mladju sestru ili brata gole, da ti te slike zavrse na sluzbenom kompu, i da taj komp nosis u servis
Ovde ameri isto kupaju decu, ima gomila clanaka da se nadje na tu temu. I inace za kraj moje misljenje, ja sam bio prilicno ubedjen da je Nastic kriv, jer mi je njegova citava prica bila dosta suplja, Ali nisam hteo to da javno iznosim jer nisam imao nikakvog dokaza...