View Single Post
Staro 18.02.2011, 16:36
zvercica's Avatar
zvercica zvercica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.08.2009
US lokacija: Seattle od 04.09
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Ja bih malo okrenula temu i napisala koja bi mi pomoć prijala ako bi (ako Bog da ) došla u USA.

Značilo bi mi da nas neko uputi u kom kraju da tražimo stan. Ako postoji mogućnost da rezerviše, ili unajmi u moje ime, tako da mi samo prebacimo novac na račun vlasnika stana, bilo bi bas fino.

Dalje bi mi značilo da me neko sačeka na aerodromu, pozove na kafu i pokaže prstom na koju stranu mi je stan.

I da, ako neko ima neku stvar da mi proda ili me uputi na garage sales, možda pokloni neku staru dzezvu i tri šolje da prvog jutra skuvamo kafu i detetu mleko, to bi bilo to.

Za sve ostalo imam net, četiri para nogu i keš koji nosim za početak.

I za ovu pomoć planiram da zamolim rodjenu sestru jedne moje jako dobre drugarice, ili moju bivšu koleginicu, tj nekoga koga već poznajem. Iskreno, ne bih ni mogla tražiti ništa više od ovoga. Potpuno razumem da svako ima svoj tempo i da svet ne staje zato što mi dolazimo. Sigurno bih bila zahvalna i trudila bih se da uzvratim uslugom ali ne bih pošto-poto insistirala na prijateljstvu ili održavanju nekog odnosa. Ako nismo na istim talasnim dužinama, potpuno je bez veze i nema smisla održavati na silu nešto, čak, iako je taj neko bio tu u tako važnom trenutku.
Reply With Quote