View Single Post
Staro 13.03.2011, 06:33
Orange Orange je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.03.2011
US lokacija: California
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score Prikaz poruke
I eto ti sad?! Bas kad mislis da si sve sredio i to, palis za Kaliforniju, a ono - najgori zemljotres koji je ikad pogodio Japan, proizvede cunami talas koji ce da ugrozi i Californiju?!
Od ovog momenta celi West Coast je pod Cunami warning:

A tsunami warning has been issued for the Northern and Central California coast, including the San Francisco area, after a magnitude-8.9 earthquake struck off the coast of Japan.

The National Weather Service’s West Coast/Alaska Tsunami Warning Center says the waves are projected to reach San Francisco around 8:08 a.m. Friday. High waves and dangerous currents can continue for several hours after the first wave hits.

RELATED: Tsunami warning from the National Weather Service
Authorities are warning people to stay away from low-lying coastal areas and out of the water. According to the WC/ATWC, a tsunami warning indicates “widespread dangerous coastal flooding accompanied by powerful currents is possible.”

Svakako mi je zao svih tih ljudi u Japanu i pogodjenih bilo gde, a onda se setis sebe i svojih planova i ... covek ne moze a da ne pomisli onu staru srpsku, " i za k..... da se uhvatis, i on bi se valjda osusio"... mada je meni u poslednje vreme sve islo i ide, osim ovog malog "detalja", vise nego fantasticno.

Pa valjda ce sve biti u redu, bar sa CA strane Pacifika

Mogu ti reci da sad kad se desilo ovo cudo u Japanu, uopste mi ne prija cinjenica da zivim u Kaliforniji. Nesto mi taj Japan odjednom izgleda skroz blizu. A ne smem ni da razmisljam o poredjenju njihove i ove ovde infrastrukture. Uposte mi ne funkcionise onaj siroki pogled na svet koji inace pali tipa isto tako moze da te zvekne grom ili padne cigla na glavu pa stvarno nema smisla brinuti bas zbog zemljotresa. Sve vreme razmisljam da sam se (u kontekstu cigle) doselila bas na gradiliste .
Reply With Quote