View Single Post
Staro 01.04.2011, 11:35
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Talking

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mileta Prikaz poruke
I naravno, komotno zadnjih godina vadim izvod iz krivicne/prekrsajne evidencije, gde pise da se tamo ne vodim...

E sad, da li treba ja njima u ambasadi da otkrijem tu informaciju vezanu za kazne kad sam bio maloletnik?
Ukoliko vadis izvode bez ikakvih problema mislim da nema potrebe da to pominjes..., ako te niko ne pita, naravno. Ako pitaju, obavezno reci...

Citat:
I jos nesto... posto sam zavrsio Fax bezbezdnosti, i posle 3-4 godine u US planiram da zavrsim Phd studije (za ovo sam vec nasao shemu gde i kako) i da se zaposlim u law enforcement (policija, FBI, Homeland security), zanima me da li ce te moje kazne koje sam dobio kao maloletnik predstavljati problem? Odnosno... cak i ako ne otkrijem tu informaciju da sam kao maloletnik dobijao neke besmisleno glupe kazne... da li ce npr. njihov FBI i nas MUP/BIA da razmenjuju informacije o meni?

Hvala!
Sto se ovog dela tice mogu samo da iznesem svoje misljenje: Ne verujem da bi to bio problem posto si ovde vec zavrsio bezbednost, mislim da se podrazumeva da si "cist"...
Reply With Quote