Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mileta
I naravno, komotno zadnjih godina vadim izvod iz krivicne/prekrsajne evidencije, gde pise da se tamo ne vodim...
E sad, da li treba ja njima u ambasadi da otkrijem tu informaciju vezanu za kazne kad sam bio maloletnik?
|
Ukoliko vadis izvode bez ikakvih problema mislim da nema potrebe da to pominjes..., ako te niko ne pita, naravno. Ako pitaju, obavezno reci...
Citat:
I jos nesto... posto sam zavrsio Fax bezbezdnosti, i posle 3-4 godine u US planiram da zavrsim Phd studije (za ovo sam vec nasao shemu gde i kako) i da se zaposlim u law enforcement (policija, FBI, Homeland security), zanima me da li ce te moje kazne koje sam dobio kao maloletnik predstavljati problem? Odnosno... cak i ako ne otkrijem tu informaciju da sam kao maloletnik dobijao neke besmisleno glupe kazne... da li ce npr. njihov FBI i nas MUP/BIA da razmenjuju informacije o meni?
Hvala!
|
Sto se ovog dela tice mogu samo da iznesem svoje misljenje: Ne verujem da bi to bio problem posto si ovde vec zavrsio bezbednost, mislim da se podrazumeva da si "cist"...