Samo je Chicago ostao u tolikoj sagregaciji od svih veci gradova u americi, te su tu samo jedni sa jednima i drugi sa drugima, a beli sa belima i crni sa crnima... nemam stvarno nishta protiv drugih ljudi ... ali nekako postanes rasista u tom Chicago-u. Neverovatno su stvarno izmesani i izmuckani ljudi po drugim delovina amerike (u ovaj slucaj ne potpada tkz. "bible" belt).
Sa zdravstvom su stvarno loodi odem kod doktora i od svih ljudi oni meni posalju medicinsku sestru koja je ruskinja da bi se ja kao bolje osecala... jer smo sa "istih" prostora. Jedno malo zapazanje iz toga svega, ako malko bolje pogledate u svakoj bolnici ili prijemnici malko veceg medicinskog centra ce te od tog osoblja videti nekoga ko je iz evrope, da'l zapadne ili istocne, nekoga sa bliskog istoka ili dalekog istoga i nekoga ko je iz latinske amerike ili afrike tako da sve rase, i podrucija budu podjednako zastupljena. Da li je ovo dobro ili lose ja stvarno ne mogu da kazem... ali ocigledno je da pokusavaju da se priblize svojim pacijentima na sve moguce nacine.
|