View Single Post
Staro 01.05.2011, 21:22
Good Spirit's Avatar
Good Spirit Good Spirit je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.04.2008
US lokacija: Bay Area, CA
YU lokacija: Belgrade
Nepromenjeno

Sve je ovo prežvakano na forumu, ali ajde, kapiram da si u panici pošto si izabrana.
Prvo čestitke, drugo, udahni duboko

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle Prikaz poruke
Nakon vjencanja , da li je obavezna promjena adrese, jer bih zadrzala svoju iz nekih privatni razloga, odgovara mi ta opstina?
Nije, mi zvanično i dalje živimo na odvojenim adresama iako smo venčani, znači nismo menjali adrese.

Citat:
Na ovim formularima, mogu li eketronski popuniti sva polja,a dodatno olovkom citko dopisati case number u gornjem cosku??
Mi smo na svojim papirima sve popunjavali rukom, štampanim slovima.

Citat:
Da li ide jedna slika ili dvije sada u prvoj koverti, i da li se ubace samo tako, ili se lijepi, jer vidim na formularu prazna okvir u gornjem cosku?
Ne sećam se da li smo stavili jednu ili dve, piše ti u upustvu koje možeš naći na sajtu. Samo stavi spajalicu i sliku/slike i to je to. Ja mislim da mi nismo lepili.

Citat:
Kad se vjencamo, obavijestimo Kentaki, posaljem ds230 za dragog, njegove slike i vjencani list...da li i ja trebam DS230 nanovo sa novim podacima ili ne trebam?
Kada se venčate, suprug popuni podatke a kapiram i ti, jer ćeš promeniti prezime i bićeš udata. Nisam siguran ni za to, ali piše negde na forumu.

Citat:
Sudeci po broju 3xxx, intervju bi mogao biti jako brzo, pa me zanim da li je kasno da se vjencamo u Junu??
Nije kasno sve dok je pre intervjua.