Citat:
Prvobitno poslao korisnik smexor
Najprije pozdrav svima i cestitke na one koji sum izvucene za DV lottery 2012 (megju kojima jas i ja)  . Jucer sam doznao za ovaj Vas sajt (forum), odlicna prilika za prave informacije, pa tako i ja imam nekoliko pitanja sto se tice slanje ovih prva dva formulara, 2 slike i vtora strana od dokument koji otstampate kada se logirate da provjerite dali ste izvucen (gde stoi Ime prezime, adresa, onda onaj broj 2012.......... i pod njega BAR Code, gde pise "Please return this sheet with the DSP 122 and DS 230 (part I&II) to the Kentuky Consular Center. Dali ova vtora strana treba cisto da stoji u pliku sa ostalih 2 formulara i 2 slike, ili se ona zalepi vrz plika, kako bi se videli taj broj pod kojim ste izvucen i BAR code? Mozda je pitanje i malo smesno, ali bolje da pitas neko ko zna, nego da slusas neke price ko uopste nije ni poslao aplikaciju za DV lottery. Ili treba ta vtora strana najnormalnije da se ubaci kao list, sa ova dva formulara i dve slike i da se posalje? Sto se tice slanje, dali ima veze ako se to posalje sto prije da dobies ova vtora koverta ili ne menja nista ako primer posaljem krajem meseca Maja 2011?Jer sam cuo, kao ako odma posaljes onda 100% dobijes pozitivan odgovor. Ali sta je odma? (1 nedelja, 2,3... mesec). Jer sva pitanja su mi popunjeni, samo imam problem sa to 10-to pitanje i ta adresa gde treba da navedes gde ce da stanujes i gde da pristigne Zelena karta. Video sam neke skenirane dokumente na forumu gde je lik napisao N/A i na 10-tom i na 11-tom pitanje pa opet dobio drugi koverat i na kraju vizu da ide. Tako da, jel ta adresa presudna ili da posaljem kao on, sa N/A? Inace apllicirao sam kao samac, 25 mi je godina, nezenjen, ako to uopste igra neku ulogu za ova vtora selekcija. Hvala puno unapred za ponudjene odgovore. Pozz
|
Негде на форуму има пост члана који је добио прву коверту за DV-2011. маја 2010. (као и већина селектованих), он им одговорио ЈАНУАРА 2011.!!! и добио другу коверту и заказан интервју!!!
Не могу тренутно да нађем тај пост, али кога интересује нека се потруди...
Углавном, ја лично мислим да брзина слања одговора не игра пресудну улогу (што се из горенаведеног може закључити), већ је број битнији. Све до 20.000 сигурно пролази (за 2011. се дошло до броја 29.450
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...?t=162&page=24), тако да бар ја мислим да нема разлога за журбу...
Што не значи да им треба одговорити јануара 2012.!!!