lukau13 i Bockyman

hvala na brzo repliciranje. Znaci da rezimiramo: imam dve opcije za tu famoznu adresu: jedan zivi na Floridi, tamo je vec 3 godina, isto dobio je na lutriju, a drugi zivi u Bethlehem, Pensilvanija neki godina i po. E sad, neko mi je reko da kad navedes adresu gde ides, osobu koju navedes treba da ima "solidne godisne primanja", kao on ce biti garancija da on moze sa tim primanja da izdrzi svoju familiju i "mene" ako imam srece da pristignem u SAD-u.Pa zato vas pitam, dali treba da navedem ko ima bolji primanja (a oboica sud pod kiriju) ili nema veze to? bilo koga mogu da navedem? I ako moze neka sugestija za ovo pitanje br.43a :"Have you ever applied for a Social Security Number? Tu odgovorim "No" svakako.Ali, onda sledi "Would you like to receive a replacement card? You must answer YES to question 43b." I ovo podpitanje: "Do you want the Social Security Administration to asign you a SSN and issue a card?" i ovde isto stoi ovo "You must answer YES to question 43b".
I dali je pametno u Present Occupation da navedem da sam student na post-diplomskih ili bolje da pisem nezaposljen? Vi ste ljudi sa informacijama, pa znam da malo smaram sa ovim pitanjima, ali trazeci tu nekakvu "srecu" ponekad i ne osecamo kad smo extra dosadni nekome.