[QUOTE=Score;22953]I tako odosmo mi da vidimo onu 5-bed nenormlnu kucu od 4,000 sqf skoro iz zajebancije, a kad ono...covece, palata, jbt! Jos uvek drveni zidovi, kind of, ali unutra...e, kupatilo u master spavacoj je oko 60 kvadrata i kad udjes u kupatilo ono ima svoje posebne tri prostorije sa nekim glupostima a po jacuzzi kadi mogu da se ganjam sa zenom, he, he, he... Dnevna soba....kratkovidi garant ne vide kraj sobe sa jednog kraja na drugi, ja sam 189 cm i da sam pljosnat ladno bi stao u televizor koji tamo stoji?! Katastrofa, ako se ovde uselimo moracu da koristim GPS za po kuci :1060:! Evo slike spolja dole. Jedini je problem sto je kuca dleko od office-a ali ima kompanijski shuttle koji krece nedaleko od kuce (i ima wi-fi ) i vozi direktno do firme i to dzabe, otpada trosak na benzin i mozda nam nece trebati drugi auto, tako da uzimajuci skuplju kucu, bar za pocetak, stedimo (a sve smo u fazonu stednje u p...)! Bar ne mora brinemo o racunu za grejanje :grin:
Mozda jos i bude stvarno nesto od onog BBQ partija o kome sam govorio...jeste, ima i bazen koji deli par kuca kao i par teniskih terena.
Posle toga svratismo ovde u Monterez nebi li se malo odmorili i improvizovali nesto kao godisnji, ali jedino sto smo uspeli do sada je da sedimo u hotelskoj sobi posto smo se na napustenoj plazi kojom propirkava orkan smrzli ko dupeta. Neka, pa ne moz sve da uspe od prve..ili mozda i moze?
Verujem da je samo pitanje stava...:;D:[/QUOTE]
Koliko vidim @Score za tebe nema zime......samo napred i ne menjaj "STAV" (Pošto si očigledno zauzeo onaj pravi...onaj koji dobija) :grin:
10.06.2010-Formulari stigli u Kentaki
05.10.2010-Stigla druga koverta
02.11.2010-Zakazan interviju ( odložen za februar pa šta bude)....23.02.2011 dan "D"
23.02.2011-Bogatiji za 4 Vize 
23.05.2011-Vežite se polećemo
|